کد خبر:۱۰۳۰۶۳۱
در پنجمین نشست سرآمدان علمی کشور؛

ستاری: مشکل فرهنگی ما این است که دانشگاه‌ها نخبگان خود را جذب نمی‌کنند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ما یک مشکل فرهنگی داریم که باید آن را حل کنیم و آن مشکل این است که دانشگاه‌ها نخبگانشان را جذب نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در پنجمین نشست سرآمدان علمی ایران که در ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: خوشحالم که مدل ما برای جذب نخبگان دارد توسعه می‌یابد و وزارت علوم هم از آن حمایت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: ما یک مشکل فرهنگی داریم که باید آن را حل کنیم؛ مثلا چرا دانشگاه بوعلی نخبه خود را جذب نمی‌کند؟ به هر روی ما تابع دانشگاه‌ها هستیم و فقط نخبگان را بر اساس شاخص‌هایی که داریم انتخاب و به دانشگاه‌ها معرفی می‌کنیم؛ البته واقعا دانشگاه‌ها از نخبگانی که بنیاد نخبگان برای جذب معرفی می‌کند چه کسانی که از دانشگاه‌های خارج از کشور فارغ التحصیل شده اند و یا چه جز سرآمدان علمی هستند استقبال می‌کنند و بنده از این حیث از آن‌ها تشکر می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار