آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۰۹۷۰
بیدخوری در گفتگو با دانشجو:

اعزام حدود ۴۰۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های تهران بزرگ به پیاده‌روی اربعین

معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ گفت: حدود چهار هزار نفر از دانشجویان ۳۲ دانشگاه تهران بزرگ از ۱۳ تا ۲۶ شهریور به پیاده‌روی اربعین اعزام می‌شوند.

محمد بیدخوری، معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: حدود چهار هزار نفر از دانشجویان ۳۲ دانشگاه تهران بزرگ در قالب کاروان انصار القائم (عج)  از ۱۳ تا ۲۶ شهریور به پیاده روی اربعین اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه اولین کاروان دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ ۱۳ شهریور از دانشگاه صنعتی شریف به پیاده روی اربعین اعزام شده است، افزود: علاوه بر اعزام دانشجویان به پیاده روی اربعین، دانشگاه‌های آزاد، شهید بهشتی، امام صادق (ع)، علوم پزشکی تهران بقیه الله (عج)، خواجه نصیرالدین طوسی، مدرسه عالی شهید مطهری، بسیج دانشجویی تهران بزرگ و همچنین دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف به صورت مشترک در مسیر راهپیمایی و در بین شهر نجف و کربلا و شهر کربلا اقدام به برپایی موکب خواهند کرد.

بیدخوری اظهار کرد: در موکب بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ در شهر کربلا علاوه بر اسکان، پذیرایی و ارائه خدمات به دانشجویان دانشگاه‌های تهران به دانشجویان استان‌های دیگر هم خدمات ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه موکب بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ دارای ظرفیت اسکان ۱۰۰۰ نفر خواهر و ۱۰۰۰ نفر برادر در طول شبانه روز است و روزانه سه هزار پرس غذا نیز در این موکب طبخ می‌شود، افزود: در موکب بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ که در مجنمع فردوس واقع شده حسینیه، غرفه‌های خطاطی، نقاشی و تعمیرات ویلچر و کالسکه هم راه اندازی می‌شوند.

بیدخوری به تهیه بسته‌های محتوایی در حوزه بین الملل شامل متن قیام لله امام خمینی به زبان‌های فارسی، انگلیسی، ارود، عربی و سربند با شعار نحن امت الحسین اشاره کرد و گفت: محتوای بین الملل با جنس ارتباط گیری با جوانان و دانشجویان کشور‌های دیگر است.

وی با بیان اینکه برگزاری اجتماع دانشجویان جهان اسلام در روز‌های ۲۳ یا ۲۴ شهریور و در محل مجتمع فردوس در حال پیگیری است، تصریح کرد: در این اجتماع مداحان ایرانی، لبنانی، عراقی و دیگر مداحان کشور‌های مقاومت به مرثیه سرایی می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار