کد خبر:۱۰۳۱۲۷۳
معاون وزیر نیرو خبر داد؛

اصلاح روشنایی معابر در سراسر کشور

معاون وزیر نیرو از اجرای طرح اصلاح روشنایی معابر سراسر کشور با استفاده از لامپ‌های ال‌ای دی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد کمانی، پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اجرای طرح اصلاح روشنایی معابر یزد اظهار داشت: هم اکنون روشنایی بسیاری از معابر کشور توسط لامپ‌های گازی تامین می‌شود که لامپ‌های کم مصرف ال‌ای دی جایگزین آن خواهد شد.

معاون وزیر نیرو، با بیان اینکه این طرح از استان یزد آغاز شده و به تدریج در سراسر کشور به اجرا در خواهد آمد، ادامه داد: انتظار می‌رود با اجرای این طرح، ۸۰۰ مگاوات در انرژی برق صرفه جویی شود.

۲۰۰ هزار لامپ کم مصرف ال‌ای دی جایگزین لامپ‌های گازی معابر یزد شد

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد نیز در این مراسم اظهار داشت: امروز و در آغاز اجرای طرح روشنایی معابر، ۲۰۰ هزار دستگاه چراغ کم مصرف ال‌ای دی جایگزین لامپ‌های گازی در معابر یزد می‌شود.

علی جم بیان کرد: تعویض چراغ‌های روشنایی گازی با لامپ‌های فوق کم مصرف ال‌ای دی نیز با هدف مدیریت و کاهش مصرف انرژی الکتریکی آغاز شده است.

وی افزود: در این طرح جایگزینی سیستم‌های روشنایی پرمصرف با هدف کاهش مصرف انرژی، کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای در مقیاس کلان، کاهش آلودگی‌های زیست محیطی و در نهایت کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی انجام می‌شود.

جم یادآور شد: با توجه به درجه حفاظت بالای لامپ‌های LED، این نوع از لامپ‌ها بر اساس تکنولوژی‌های جدید تولید شده و به همین سبب به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند و از کیفیت روشنایی بالاتری نیز برخوردار است.

جم، مزایای این لامپ‌ها را کیفیت مناسب روشنایی، بالا بودن طول عمر و پایین بودن میزان مصرف برق اعلام کرد و یادآور شد: عمر این چراغ‌ها ۱۰ سال است و میزان مصرف برق آن‌ها نیز یک چهارم چراغ‌های گازی است.

وجود حدود ۲۸۷ دستگاه چراغ روشنایی در معابر استان یزد

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد افزود: این استان دارای ۲۸۶ هزار و ۷۸۰ دستگاه چراغ روشنایی در معابر است که ۲۲۷ هزار و ۳۳۰ دستگاه آن گازی، ۵۱ هزار و ۶۶ دستگاه کم مصرف و ۸ هزار و ۳۸۴ دستگاه ان ال‌ای دی است و در قالب یک تفاهم نامه با هزینه ۳۴۸ میلیارد تومان قرار است همه چراغ‌های گازی بهینه سازی شود که با اجرای این طرح سالانه ۱۱۶ مگاوات ساعت برق در استان صرفه جویی می‌شود.

جم گفت: یکی از زمینه‌های صرفه‌جویی انرژی در شبکه‌های برق، اصلاح روشنایی معابر درون و بین شهری است، شبکه‌های روشنایی معابر درون و بین شهری کشور حدود ۱۰ میلیون چراغ را شامل می‌شود که مصرف برق آن‌ها حدود هزار مگاوات است.

جم کاهش مصرف از طریق طرح تعدیل روشنایی معابر را از دیگر برنامه‌های شرکت برق در زمینه مدیریت مصرف اعلام و تصریح کرد: تعدیل روشنایی معابر به‌طور سنتی به این معناست که چراغ‌های روشنایی داخل شهر را به صورت یک در میان روشن می‌کنند و این مهم زمانی که کشور با محدودیت تامین انرژی مواجه است، موجب کاهش مصرف انرژی شبانگاهی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار