کد خبر:۱۰۳۱۲۷۶
با حضور در دانشگاه علوم اسلامی رضوی صورت گرفت

پیشنهادات عالم اهل سنت پاکستانی برای همکاری در برگزاری برنامه‌هایی با محور وحدت

پژوهشگر و نویسنده کتاب انوارالثقلین که دارای آثاری با دیدگاه وحدت و تحکیم آن در بین مسلمانان است بر لزوم محوریت قرارگرفتن اهل بیت در بین همه مسلمانان تاکید کرد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، صداقت علی فریدی عالم اهل سنت پاکستانی ضمن حضور در دانشگاه علوم اسلامی رضوی و آشنایی با این نهاد علمی فرهنگی، با ریاست دانشگاه دیدار و گفت و گو کرد.

این عالم اهل سنت دارای دیدگاه وحدتی خوبی در پاکستان است و درموضوع خاص درمیان اهل سنت، یعنی ایمان حضرت ابوطالب(ع) پژوهش داشته و کتاب نوشته است.

وی بر این اساس مسلمانان را بر این محور و دیدگاه، به وحدت دعوت کرده و گفتار جالبی پیرامون لزوم محوریت قرار گرفتن اهل بیت(ع) ارائه می کند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی به ارائه گزارشی از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، رشته های تحصیلی در سطوح کارشناسی، ارشد و دکتری پرداخت و از موفقیت های این نهاد علمی فرهنگی سخن گفت.

صداقت علی فریدی ضمن ابراز شگفتی از فعالیت های دانشگاه رضوی پیشنهاداتی را برای همکاری در برگزاری برنامه هایی با محور وحدت برای معرفی و شناخت اهل بیت علیهم السلام در پاکستان و بین مسلمانان به ویژه صوفیان آنها که امام رضا علیه السلام قطبشان محسوب می شود، ارائه داد.

صداقت علی فریدی از رییس دانشگاه رضوی خواست با برنامه های کوتاه مدت زمینه حضور علما و دانشجویان اسلام را در این دانشگاه برای آشنایی با فعالیت های علمی وپژوهشی دانشگاه و بهره بردن از آن فراهم کنند.

صاحب کتاب انوار الثقلین پیشنهاد برگزاری برنامه های تبیینی وعلمی و غیره در لاهور در حضور جمع کثیری از مسلمانان پیرامون امام رضا(ع) و اهل بیت(ع) داد و با توجه به فعالیتش در دانشگاه لاهور، خواستار ایجاد ارتباط و همکاری بین این دو دانشگاه شد.

در پایان نیز قرار بر حضور این عالم اهل سنت در برنامه های علمی در دانشگاه رضوی به صورت مجازی و وبیناری یا حضوری در کنار دیگر مجامع علمی برای استفاده از دیدگاه های وحدتی وی و تحقیق و پژوهش در این زمینه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار