کد خبر:۱۰۳۱۹۲۶

کاهش تقاضا برای نفت در چین برای نخستین بار در ۲۰ سال گذشته

تقاضا برای نفت در چین بزرگ‌ترین مصرف کننده انرژی در جهان به علت سیاست‌های کرونایی این کشور برای صفر نگه داشتن تعداد مبتلایان به کرونا، برای نخستین بار در دو دهه گذشته کاهش خواهد یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، تقاضا برای نفت در چین بزرگ‌ترین مصرف کننده انرژی در جهان به علت سیاست‌های کرونایی این کشور برای صفر نگه داشتن تعداد مبتلایان به کرونا، برای نخستین بار در دو دهه گذشته در سال جاری کاهش خواهد یافت.

انتظار می‌رود، صد‌ها میلیون چینی که معمولا طی جشنواره میانه پاییز که در ۱۰ سپتامبر امسال برگزار می‌شود، به جاده‌ها وارد می‌شوند و یا از پرواز‌های داخلی استفاده می‌کنند، تعطیلات اوایل اکتبر را در خانه بمانند تا در با قرنطینه‌های ناگهانی برای جلوگیری از شیوع کرونا مواجه نشوند.

محدودیت‌های کرونایی در شهر‌هایی نظیر شانگ‌های در حال حاضر به تقاضا برای نفت در چین در سه ماهه دوم آسیب زده است و در عین حال انتظار می‌رود بهبود در باقی سال نیز به علت سیاست‌های کرونایی کند باشد. این امر می‌تواند واردات نفت بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان را محدود و قیمت نفت در جهان را کاهش دهد.

سان جیانان، تحلیلگر انرژی اسپکت گفت: تقاضا برای بنزین، گازوئیل و سوخت جت ۳۸۰ هزار بشکه در روز کاهش می‌یابد و به ۸.۰۹ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۲ خواهد رسید که این کاهش نخست مورد از سال ۲۰۰۲ به شمار می‌رود.

تقاضا در سال ۲۰۲۱ افزایش ۵.۶ درصدی یا ۵۰ هزار بشکه در روز را ثبت کرده بود.

تا این زمان از سال، واردات نفت چین در بازه زمانی ژانویه تا آگوست ۴.۷ درصد کاهش یافته که نخستین کاهش بازه ۸ ماهه از حداقل سال ۲۰۰۴ به شمار می‌رود.

سان افزود، درحالی که پالایشگاه‌های دولتی تولید را افزایش داده اند، اما پالایشگاه‌های مستقل که یک پنجم واردات نفت چین را تشکیل می‌دهند، فعالیت‌های خود را پایین نگه داشته اند.

تا ۳۱ ماه آگوست، رزرو سفر‌های هوایی داخلی در طول تعطیلات ۳۸.۵ درصد از مدت مشابه سال ۲۰۲۱ کمتر بود. در عین حال انتظار می‌رود که رزرو پرواز در هفته طلایی تعطیلات نسبت به سال گذشته ۲۳.۸ درصد کاهش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار