کد خبر:۱۰۳۴۳۶۶

امنیت غذایی کشور با غنی‌سازی خاک تامین شد

افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی به وسیله غنی سازی کود‌های مورد نیاز صورت می‌گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید دنیائی داریان عضو هیات مدیره شرکت تولیدات ریزجلبکی پارسیان با اشاره به این که برای سنتز و انتقال مواد مغذی در گیاه لازم است تا غنی سازی صورت گیرد، گفت: غنی سازی خاک در رفع آثار سو عدم تعادل بعضی از عناصر غذایی گیاه در خاک عمل می‌کند و در تنظیم فعالیت جذب آب موثر است.


افزایش مقاومت گیاهان

پتاسیم مقاومت گیاهان را در برابر کم آبی و خطرات سرما زدگی افزایش می‌دهد، کیفیت و خاصیت انبارداری را کنترل و عمل فتوسنتز را تشدید می‌کند.

جلبک‌ها اولین زنجیره غذایی و مغذی‌ترین منبع غذای موجود در جهان هستند، جلبک‌ها حاوی بیشترین و قابل جذب‌ترین پروتئین گیاهی که تمامی مواد شیمیایی قوی موثر یک گیاه مثل بتاکاروتن را داراست، به طوری که بتاکاروتن حاصل از آن‌ها تا ۱۰ برابر بیشتر از بتاکاروتن معمولی در مقابل سرطان موثر و برای بدن سودمند هستند و غنی سازی از این طریق صورت می‌گیرد.

جلبک‌ها در تغذیه دام طیور و آبزیان - افزایش کیفیت محصول گوشت، نقش بسیار موثری دارند و در صنایع غذایی به عنوان مکمل‌های غذایی، در تهیه کود به عنوان منبع انرژی، در تهیه هیدروژن، در داروها، لوازم آرایشی و بهداشتی، در کنترل آلودگی‌ها و تصفیه فاضلاب‌ها به کار می‌روند.

ایجاد ۳۵ فرصت شغلی

این مدیر حوزه دانش بنیان توضیح داد: در مجموعه پارسیان حدود ۳۵ فرصت شغلی ایجاد شده است و غنی سازی خاک با هزینه‌ای به مراتب کم‌تر برای مجموعه‌های داخلی انجام می‌شود.

علاوه بر این صرفه جویی ارزی قابل توجهی بوسیله غنی سازی خاک در داخل کشور انجام شده است و در حال رایزنی برای ارسال خدمات به سایر کشور‌ها و ارزآوری نیز هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار