برگزاري همايش «محروميت مسئوليت» در دانشگاه لرستان
فروزان كاكاوند در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خرم آباد، گفت: در اين همايش از 100 نفر از دانشجويان بسيجي دانشگاههاي استان لرستان كه در اردوهاي جهادي تابستان امسال حضور داشتند، تجليل ميشود.
وي هدف از برگزاري اين همايش را انعكاس محروميتهاي اين استان و نمايش آنها به مسئولان، جذب حمايت خيران و تقويت بعد مسئوليت پذيري دانشجويان بسيجي عنوان كرد و افزود: در اين همايش از نمايندگان جهادگر بسيجي دانشگاههاي آزاد شهريار و امام صادق (ع) كه اردوهاي جهادي خود را در مناطق محروم استان لرستان برگزار كرده اند نيز تجليل به عمل ميآيد.
كاكاوند همچنين از برپايي نمايشگاه فيلم و عكس همزمان با برگزاري اين همايش به مدت يك هفته در دانشكده علوم پايه لرستان خبر داد.
مسئول برگزاري اردوهاي جهادي بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان لرستان تصريح كرد: در اين نمايشگاه آثاري از رشادتها و ايثارگريهاي رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و آثاري از تلاشهاي دانشجويان بسيجي اردوهاي جهادي براي رفع محروميت در مناطق محروم اين استان با هدف نمايش روحيه جهادي نسل امروز و نسل دوران جنگ برپا ميشود./انتهاي پيام/