آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۶۲۴۷

ظرفیت‌های فناورانه کشور به بازار جهانی معرفی می‌شود

ثبت‌نام در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی تا ۲۵ مهرماه سال ۱۴۰۱ تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این نمایشگاه ۱۰ تا ۱۳ آبان‌ماه سال ۱۴۰۱ میزبان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاقی است که در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی محصولات ایران‌ساخت تولید و تجاری سازی کرده اند. شرکت‌ها و علاقه‌مندان به حضور در این رویداد تا ۲۵ مهرماه برای ثبت نام فرصت دارند تا بتوانند محصولات خود را به بازار هدف عرضه کنند.


رویدادی که اهدافی، چون «توسعه زیست‌بوم نوآوری حوزه گیاهان دارویی»، «معرفی جدیدترین دستاورد‌ها و محصولات دانش بنیان گیاهان دارویی»، «ترویج و فرهنگ‌سازی بهره‌مندی از گیاهان دارویی و طب سنتی» و «آشنایی کشور‌های دیگر با ظرفیت‌های فناورانه داخلی و صادرات محصولات» دنبال می‌کند.


ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآوده‌های طبیعی و طب سنتی با مشارکت ۵۰۰ شرکت دانش بنیان و خلاق تولیدکننده دارو و فرآورده‌های طبیعی و سایر صنایع وابسته به گیاهان دارویی از سراسر کشور و به همت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار