آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۴۷۸

وصول بخشی از مطالبات تامین اجتماعی از دولت تا دو هفته آینده

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه با رادیو گفتگو با اشاره به قول مساعد وزیر جدید کار، تعاون و رفاه اجتماعی ابراز امیدواری کرد بخشی از مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت ظرف ۱۵ روز آینده وصول شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدجلیل میرمحمدی میبدی اظهار کرد: بدهی تامین اجتماعی سخن جدیدی نیست و از سالی که بنده در سال ۸۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بودم تا امروز مرتب این مشکل وجود داشته، ولی اخیرا بدهی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی، به عددی قابل توجه تبدیل شده است.

وی درباره عمق این فاجعه، افزود: دانشگاه علوم پزشکی برای پرداخت کارانه پرستاران و پزشکان بیش از یک سال کار را به تعویق انداخته است و این عدد بسیار قابل توجه شده است.

میرمحمدی میبدی درباره اقدامات مجلس در این زمینه گفت: بر اساس پیگیری‌هایی که ما به عمل آورده‌ایم، سازمان تامین اجتماعی توپ را به زمین دولت می‌اندازد و می‌گوید نزدیک به ۴۰۰ هزار میلیارد از دولت طلب داریم که باید بدهی خود را بپردازد تا ما هم مطالبات را پرداخت نماییم.

این نماینده مجلس افزود: چند جلسه هم در کمیسیون برگزار شد و حتی با حضور دکتر مخبر جلسه‌ای داشتیم و از دوستان تامین اجتماعی پیگیری‌هایی کردیم و امیدواریم با نگاه مثبتی که دکتر مرتضوی –وزیر کار- دارند، بخشی از این بدهی پرداخت شود.

میرمحمدی میبدی همچنین در خصوص این که چه باید کرد تا در آینده شاهد این مشکلات نباشیم، گفت: هیچ گونه ارائه خدمت به بیمه شده تامین اجتماعی در مراکز دولتی اعم از بیمارستان، مراکز بهداشت و درمان و آزمایشگاه، به دلیل این مطالبه با مشکل رو به رو نشده است.

وی افزود: بخش قابل توجهی از خدمات مردم برای تامین اجتماعی در مراکز دولتی اتفاق می‌افتد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: درباره مطالبات تامین اجتماعی به مراکز خصوصی باید هرچه سریع‌تر اقداماتی صورت گیرد، ولی مشکل بزرگ در این میان، عدم نقدینگی و مطالبه تامین جتماعی از دولت می‌باشد و علی رغم پیگیری‌های مرتب مجلس، امیدواریم ظرف ۱۵ روز آتی بخشی از مطالبات را از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار