کد خبر:۱۰۴۰۴۴۶

روایت آنچه در دانشگاه تبریز رخ داد / رئیس دانشگاه در میان دانشجویان چه گفت؟

دانشجویان دانشگاه تبریز روز یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ تجمع اعتراضی در پی محکومیت حمله تروریستی حرم شاهچراغ با حضور دانشجویان و اساتید برگزار کردند که عده‌ای سعی بر ایجاد آشوب و درگیری داشتند.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه تبریز روز یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ تجمع اعتراضی در پی محکومیت حمله تروریستی حرم شاهچراغ و آشوب فتنه گران با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز برگزار کردند؛ در ادامه این مراسم تعدادی دانشجو سعی بر ایجاد تقابل و درگیری داشتند، اما دانشجویان انقلابی این دانشگاه آن‌ها را به گفتگو دعوت کردند.


در ادامه روایت آنچه در دانشگاه تبریز در هشتم آبان گذشته، از نگاه دانشجویان این دانشگاه را می‌خوانید:
ظهر روز یکشنبه هشت آبان پس از نماز جماعت ظهر و عصر مسجد دانشگاه جمعیت به سمت خیابان حرکت و آنچه که در قاب دوربین‌ها ثبت شد جمعیتی بیش از سه هزار نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه تبریز برای محکوم کردن آشوبگری در دانشگاه به کف میدان آمده بودند و با شعار حیدر حیدر حرکت خود را آغاز کردند.

ساعت ۱۳ جمعیت لحظه به لحظه در حال بیشتر شدن بود، افرادی که در اطراف نظاره گر بودند حالا خود را به سیل جمعیت ملحق کرده و هم صدا شدند.

جمعیت از مقابل بیمارستان مدنی که در کنار دانشگاه تبریز قرار دارد عبور میکند در حالی که برای احترام و رعایت حال بیماران هیچ شعاری نمیدهند و حمد شفایی می‌خوانند.

جمعیت چند هزار نفری سپس به حرکت خود ادامه داد و در مقابل سلف دانشگاه بیانیه پایانی قرائت شد و طومار هم در حال امضا بود که خبر رسید عده‌ای قلیل در حدود کمتر از دویست نفر در آمفی تئاتر روباز چاله عمران دانشگاه تبریز تجمع کرده و شعار ساختار شکنانه می‌دهند؛ در همین حین در حالی که جمعیت دانشجویان انقلابی در حال متفرق شدن بود، مجددا جمعیتی چند صد نفره با شنیدن این خبر به سمت چاله عمران و دانشجویان معترض حرکت کردند.

روایت آنچه  در دانشگاه تبریز رخ داد/ رئیس دانشگاه در میان دانشجویان چه گفت؟

جمعیت بیش از پانصد نفره دانشجویان انقلابی به پنجاه متری دانشجویان معترض رسیدند و جمعیت معترض دست می‌زدند در حالی که ما عزادار شهادت هموطنانمان بودیم در این میان التهاب‌ها کمی بالا گرفت چرا که حالا دیگر هر دو جمعیت همدیگر را دیده بودند و صدای شعار‌ها بسیار محکم‌تر از قبل شده بود شعار دانشجویان انقلابی دعوت به گفتگو بود و مدام با شعار «دانشجوی عزیزم گفتگو، گفتگو» سعی در آرام کردن فضا داشتند.

در ساعت ۱۴:۱۵ دکتر نصرالله زاده، ریاست دانشگاه تبریز فضا را ملتهب دید و طی یک سخنرانی کوتاه خطاب به دانشجویان آشوب‌گری که صدای او را از بلندگو می‌شنیدند گفت: از امروز دیگر صبر انقلابی تمام شد و من دیگر نمی‌توانم بعد از این امنیت شما را حتی در داخل دانشگاه تضمین کنم، چهل روز است که آرامش را از دانشگاه گرفته اید و صبر ما دیگر تمام شده است.

پس از پایان صحبت‌های ریاست دانشگاه تا حدود زیادی آرامش حاکم شد، اما هنوز هر دو جمعیت نظاره گر یکدیگر بودند دقایقی بعد گروه مقابل با جمعیتی کمتر از صد نفر به سمت ساختمان مرکزی که در چند متری سلف حرکت کرد و یک بار دیگر دانشجویان دو گروه در مقابل هم قرار گرفتند، دانشجویان انقلابی که تعدادشان بیشتر از سیصد نفر بود  مدام دعوت به آرامش می‌کردند در حالی که فاصله دو گروه به کمتر از ده متر از یکدیگر رسیده بود.

در این هنگام درگیری فیزیکی بسیار اندکی برای لحظاتی میان دو گروه رخ داد که با ورود دانشجویان پس از یکی دو دقیقه درگیری پایان یافت، اما فضا همچنان ملتهب بود و دانشجویان بسیجی کماکان دعوت به گفتگو می‌کردند.

ساعت ۱۵:۲۰ بالاخره نمایندگانی از طرف مقابل حاضر به گفتگو شدند و این آ‌غاز یک گفتگو دو ساعت و نیمه بود در کف دانشگاه و بیش از سی نفر از دانشجویان هر دو طرف به طور آزادانه از طریق بلندگو در فضایی که تقریبا حالا دیگر دویست نفری در کف آسفالت نشسته بودند و شاهد این گفتگو‌ها بودند و به اندازه همین جمعیت نیز در اطراف ایستاده و نظاره می‌کردند،   اما همچنان خبر می‌رسید که در آمفی‌تئاتر چاله عمران عده کمی مشغول به فحاشی هستند.

روایت آنچه  در دانشگاه تبریز رخ داد/ رئیس دانشگاه در میان دانشجویان چه گفت؟

در نهایت صدای اذان پایانی بود بر گفتگو‌های روز یکشنبه و اغازی بود بر گفتگو‌هایی که از امروز ساعت دوازده و نیم قرار است در همان آمفی تیاتر عمران دانشگاه تبریز با حضور دو طرف صورت بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار