به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سهشنبه در جریان یک صد و دومین جلسه خود، تذکراتی را ارائه کردند.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از مجموعه خدمات شهری شهرداری تهران به دلیل ایجاد مجموعه mrf (طبقه بندی پسماند) تقدیر کرد و گفت: این اقدام خوبی بود و در ۸ محدوده در شهر تهران ایجاد این مجموعه در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به نکات برجسته راه اندازی mrfها گفت: زبالههای شهر تهران دیگر به جنوب تهران فرستاده نمیشود و دیگر اینکه شیرابه زبالهها تصفیه میشود و سازمان محیط زیست نیز بر تصفیه شیرابهها نظارت خواهد کرد.
به گفته پیرهادی، فشرده سازی پسماند که موجب میشد آوندهای زبالههای ریجکتی و با ارزش از بین برود در این مجموعهها از بین نمیرود و پسماند از مرغوبیت برخوردار است به ویژه پسماندی مانند کاغذ، کاهش هزینه، کاهش تردد وسیله نقلیه برای حمل پسماند از مزایای این مجموعهها است.
وی با ارایه تذکری اظهار داشت: چهارمین برنامه چهار ساله شهر تهران به زودی از سوی شهرداری به شورای شهر میرسد و تذکر میدهم که برنامه چهارساله نباید با اصلاحیه بودجه ۱۴۰۱ و بودجه سال ۱۴۰۲ همزمان در اختیار شورا قرار گیرد.
وی ادامه داد: این برنامهها موجب میشود کارشناسان کمیسیونها نتوانند به طور دقیق برنامهها را بررسی کنند.
پیرهادی همچنین با ارایه تذکر دیگری اظهار داشت: در حالی که وارد برنامه چهار ساله توسعه شهر تهران میشویم، اما هنوز گزارش پایش عملکرد برنامه پنج ساله سوم به شورای شهر ارائه نشده است که در این خصوص به شهرداری تهران تذکر میدهم.
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورا نیز با ارایه تذکری خواستار فوریت در پرداختن به تذکرات اعضای شورا توسط شهرداری شد.
وی گفت: در خصوص وضعیت آب تهران تذکر داریم و اعلام کردیم که سازمان زیباسازی در خصوص من آبی اطلاع رسانی کند.
عباسی با بیان تذکر دیگری گفت: در معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران دستورالعملهایی برای همکاری و مشارکت با آموزش و پرورش و مدارس وجود دارد.
وی تاکید کرد که باید گزارشی از اقدامات شهرداری برای دانش آموزان در شورا ارائه شود و شهرداران مناطق ارتباط و ساز و کار ارزشمند و مشخصی با مدارس داشته باشند.
حجتالاسلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: چهارشنبه شب گذشته من در منطقه ۱۷ حضور داشتم و نظارت میدانی بر عملکرد طرح خدمت انجام شد که این طرح مورد رضایت مردم بود.
وی ادامهداد: از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ نزدیک به ۱۷ هزار و ۳۴۵ تن معبرسازی شده و ۲ برابر ۹ سال گذشته در عرض چهار شب معبرسازی و آسفالت ریزی صورت گرفت که یک رکورد محسوب میشود.
ابن عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در طول ۶ ماه گذشته ۲۲۰ کوچه آسفالت شده که ۱۹ معبر اصلی و ۱۰۱ معبر فرعی است و سه هزار و ۵۴۰ متر از انهار نیز جدول گذاری شده و ۵۰۰ ورودی پارکینگ در ۱۰ کوچه جدول گذاری شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: رضایتمندی مردم از این طرح بسیار بالا بوده و برای اولین بار بود که آسفالت قبلی برداشته و مجددا آسفالت انجام میشد.
ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در خصوص نمای ساختمانهای بلندمرتبه تذکری ارایه کرد.
وی با بیان اینکه در تهران ۲ یا سه پروژه بالای ۲۰ طبقه، نمای شیشهای و یا سکوریتی دارند، گفت: بیمارستان امام نیز توسعه بخش غرب را با نمای شیشهای انجام داده است، این در حالی است که در دوره چهارم مصوبهای در شورا داشتیم و با توجه به شرایط ناایمن در تهران به ویژه وقوع زلزله، حوادث در این ساختمانها غیر قابل جبران خواهد بود و اگر این میزان شیشه در معابر پخش شود میتواند به اندازه یک زلزله تبعات داشته باشد.