به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۷ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی با گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص از بازرسی کل استان خراسان رضوی با ۱۱۴ رأی موافق، ۶۶ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۶ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
با توجه به فعالیت گسترده مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز و غیرقانونی در حد فاصل سالهای ۱۳۹۰ الی ۱۳۹۶ در سطح استان خراسان رضوی و جذب میلیاردها تومان سرمایه مردم استان در قالب سپرده و نهایتاً ورشکستگی مؤسسات غیرمجاز و نابودی و اتلاف سرمایه مردم استان و سرگردانی و متضرر شدن هزاران نفر از مردم، اداره کل سازمان بازرسی استان خراسان رضوی با توجه به وظیفه نظارتی خود، چه اقدام پیشگیرانه و بازدارندهای به منظور جلوگیری از فعالیت این مؤسسات غیرقانونی و غیرمجاز و لطمه به سرمایه مردم عزیز استان انجام داده است؟
۱- با توجه به اهمیت بهرهوری و استفاده مطلوب از امکانات و منابع بیتالمال در اختیار بازرسی کل خراسان رضوی، چند درصد از پروندههای بازرسی کل استان خراسان رضوی منجر به صدور حکم محکومیت در هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری یا مراجع صالحه قضائی گردیده است؟
۲- با توجه به وظیفه ذاتی اداره کل بازرسی و بهویژه با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در رسیدگی به موضوع حقوقهای نجومی، میزان دریافتی اعم از حقوق و مزایا و رفاهیات و سایر دریافتیهای مدیران این اداره کل در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ چقدر بوده است؟
۳- نحوه استخدام و بهکارگیری پرسنل جذب شده اداره کل بازرسی استان خراسان رضوی طی سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ براساس چه فرآیند قانونی بوده است؟