کد خبر:۱۰۴۲۰۶۲

کاهش شدید درآمد‌ها در بزرگترین اقتصاد اروپا/ اقتصاد آلمان کوچک‌تر شد

بر اساس مطالعات انجام شده بزرگترین اقتصاد اروپا بدترین شرایط درآمدی را از زمان بحرانی نفتی ۱۹۷۹-۸۱ تاکنون را دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، «مرکز ماکرواکونومیک» در گزارشی که روز گذشته منتشر کرد، اعلام کره اقتصاد آلمان میلیارد‌های یورو تا پایان سال ۲۰۲۳ از دست خواهد داد که دلیل اصلی آن افزایش بیش از اندازه قیمت انرژی در جهان است.

بر اساس این پیش بینی، کاهش درآمد واقعی به حدود ۱۱۰ میلیارد دلار طی سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ خواهد رسید که برابر با سه درصد اقتصاد سالانه این کشور است.

«تیمو ولمرشیزر» اقتصاددان ارشد در ifo اعلام کرد:‌این نخستین باری است که آمار کاهش درآمدی این کشور به کمترین میزان از بحران نفتی در سال ۱۹۷۹-۸۱ می‌رسد.

بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود افزایش قیمت انرژی تاثیر بسیار شدیدی در اقتصاد آلمان در سال جاری داشته باشد و حدود ۱.۸ درصد تولیدات این کشور کاهش یابد این رقم نسبت به سال ۲۰۲۱ حدود ۳۵ میلیارد یورو افزایش یافته و در سال ۲۰۲۳ هم ۹ میلیارد دیگر افت خواهد داشت.

این گزارش می‌نویسد شهروندان آلمانی همچنان تاثیر بحران انرژی را در زندگی خود طی سال‌های آینده حس خواهند کرد، زیرا درآمد واقعی آن‌ها افت خواهد داشت.

این موسسه پژوهشی همچنین اعلام کرده است که از دست دادن روسیه به عنوان بزرگترین عرضه کننده گاز و نفت به این کشور عاملی برای رشد قیمت نفت و گاز در این کشور خواهد شد.

این اقتصاددان ارشد پیش بینی کرده است که آلمان یک شبه نمی‌تواند نیاز به واردات گاز را برطرف کند در حالی که این کشور‌ها سال‌های طولانی است که وابستگی شدید به واردات نفت و گاز دارد.

در ماه اکتبر این موسسه پژوهشی پیش بینی کرد که اقتصاد آلمان در سه ماهه چهارم سال ۰.۶ درصد کوچک‌تر می‌شود. در این میان مسئولان آلمان نظر متفاوتی دارند، بر اساس پیش بینی وزیر اقتصاد این کشور، آلمان رشد ۱.۴ درصدی را در سال جاری تجربه می‌کند، اما در سال آینده ۰.۴ درصد افت خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار