آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۲۴۳۵
رئیس سازمان سینمایی مطرح کرد؛

هشت سال گذشته مبنای ورود به سینمای حرفه‌ای جریان سرمایه‌داری بود

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی گفت: ایران، فقط تهران نیست و قرار نیست همه امکانات در تهران متمرکز شود. تحقق این شعار اگرچه سخت، ولی رویا و راهبردی است که باید به ثمر بنشیند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد خزاعی در سفر یک روزه‌اش به استان بوشهر در جمع صمیمی فعالان سینمایی، فیلمسازان و هنرمندان استان با بیان این مطلب ادامه داد: توجه به سینمای بومی و استانی اجتناب‌ناپذیر است و فارغ از علاقه و اعتقاد شخصی من اگر این نگاه تقویت شود سینما دستخوش تحول می‌شود.

وی بیان کرد: در چهار دهه اخیر ۶۰۰ سالن سینما در کشور فعال بود که بخشی از آن‌ها دچار مشکل و یا تعطیل شدند و این نشان‌دهنده این است که نسبت به جایگاه سیزدهم جهانی ایران در حوزه سینما در بخش زیرساختی شرایط مطلوبی وجود ندارد.

خزاعی ادامه داد: اکنون ۲۲۵ شهرستان بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت کشور فاقد سالن سینما هستند و این در حالی است که حتی شهرستان‌های فراتر از ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر جمعیت نیز باید از سالن سینما برخوردار باشند.

وی گفت: این کمبود بیانگر نگاه نکردن به حوزه سینما با نگاه ملی است چراکه در صورت وجود نگاه ملی بسیاری از مشکلات برطرف می‎‌شد.

خزاعی اظهار کرد: همچنین در حوزه سینما صدور کارت صلاحیت تدریس در دستور قرار گرفته است تا از تدریس افراد فاقد صلاحیت جلوگیری شود.

وی یادآور شد: در سازمان سینمایی برای رقم‌زدن انقلاب بزرگی در استان‌ها برنامه‌ریزی شده و حتی اگر ۱۰ تا ۲۰ درصد این برنامه‌ها اجرایی شود، اتفاقات بزرگی در استان‌ها رخ خواهد داد. خروجی این برنامه‌ها برای سال آینده بروز و ظهور استعداد‌های جدید در عرصه فعالیت سینمایی در شهرستان‌ها است.

خزاعی گفت: در هشت سال گذشته مبنای ورود به سینمای حرفه‌ای جریان سرمایه‌داری بود و کسی که شرایط مالی خوب داشت می‌توانست فیلم سینمایی خود را تولید کند که این مبنای لیاقت و استعداد نبود.

وی اظهار کرد: در این زمینه با ارائه فراخوان ۵۰۰ نفر برای تولید فیلم نام‌نویسی کردند که از بین آن‌ها ۴۰ نفر فیلم‌ساز با قابلیت صلاحیت ورود به سینمای حرفه‌‎ای گزینش شدند.

خزاعی ادامه داد: در جشنواره سینمای جوان امسال برای نخستین‌بار چهار فیلم‌ساز منتخب شهرستانی انتخاب شدند که بنیاد سینمای فارابی از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

وی ادامه داد: می‌توانیم یک انقلاب سینمایی در استان‌ها برپا کنیم. در‌های سازمان سینمایی و موسسات آن به روی سینماگران شهرستانی باز شده است.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به این نکته که مسئولان به سینما به‌مثابه بهترین مقیاس و امکان پژوهش، آسیب‌شناسی و نیازسنجی و... تاکنون استفاده نکردند، تاکید کرد: البته، لازم است به سمت جریانات جدید محتوایی در سینما برویم.

وی گفت: به‌رغم برخی حواشی بازدارنده در مسیر راهیابی به اهداف و برنامه‌ها، بنده و همکارانم مصر هستیم که حرکت تحولی سینمای استان‌ها را به‌طور جدی پیگیری کنیم. چرا که بر این باوریم که باید همه هنرمندانی که متعلق به این اب و خاک هستند و به عزت، اقتدار و منافع ملی آن فکر می‌کنند حمایت شوند.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار