کد خبر:۱۰۴۲۵۰۹

حمایت مجلس از طرح‌های کلان و مسئله محور سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در گفتگو با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، رسالت سازمان را انجام پژوهش‌های مسئله محور بیان کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه مشترک مدیران سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در محل این سازمان برگزار شد.

در این جلسه حسن زمانیان با بیان اینکه رسالت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران انجام پژوهش‌های مسئله محور در راستای حل مشکلات کشور می‌باشد، بیان داشت: نام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران دارای بار معنایی مشخصی می‌باشد. به این مفهوم که در این سازمان پژوهش به همراه فناوری است و این همراهی منجر به تولید محصول می‌شود. زنجیره خلق ایده تا تولید محصول در سازمان به صورت کامل و به هم پیوسته شکل گرفته است.

معاون وزیر علوم در ادامه گفت: ایده‌ها در هفت پژوهشکده سازمان خلق می‌شود و کار پژوهشی تا ایجاد دانش فنی پیش می‌رود و بعد از آن در اختیار شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آور که در سازمان مستقر هستند قرار می‌گیرد. پژوهشکده‌ها و اعضای هیئت علمی پژوهشکده‌ها به عنوان مغز افزار ۱۴۸ شرکت فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری سازمان عمل می‌کنند و شرکت‌های مذکور به عنوان بازوی تولید محصول و تجاری سازی این محصول عمل می‌کنند.

رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با بیان اینکه اصالت ذاتی و نقش حاکمیتی سازمان به دنبال حل مشکلات پایه‌ای کشور است، گفت: با توجه به اینکه کشور ما تشنه پژوهش‌های کاربردی و مسئله محور است و برای تسهیل در این امور نیاز به زیر ساخت‌ها و امکانات می‌باشد، در این راستا ما در سازمان بحث راه اندازی آزمایشگاه ایزوتوپی را داریم چرا که این آزمایشگاه را در کشور نداریم و به شدت پژوهشگران ما در داخل کشور به آن نیازمند هستند. مورد دیگر راه اندازی پژوهشکده شیمی-دارویی برای سنتز دارو‌های خاص و هم‌چنین راه‌اندازی مرکز استحصال عناصر معدنی استراتژیک را در دستور کار داریم و به زودی با حمایت مسئولین کشور و هم‌چنین مجلس شورای اسلامی راه اندازی خواهیم کرد.

در ادامه علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خرسندی از آشنایی بیشتر با تلاش‌ها و دستاورد‌های متمادی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در حوزه حل مشکلات کشور ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های دولت و هم‌چنین مجلس شورای اسلامی ایران این حرکت تداوم داشته باشد.

وی در ادامه گفت: حتماً در کمیسیون آموزش مجلس نگاه ویژه‌ای به سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و برنامه‌های در دست اقدام آن از امروز خواهیم داشت و تلاش خواهیم کرد از طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی برنامه ریزی شده سازمان به صورت ویژه حمایت کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه در این کمیسیون از ابتدا تمرکز بر تامین زنجیره یک‌پارچه برای تولید دانش در کشور مطرح بوده است بیان داشت: کار‌های خوبی در این راستا انجام شده است از جمله اینکه در بحث دانش بنیان، قانون ۲۲ ماده‌ای را نوشته‌ایم که حدود ۱۱۰ مشکل اعلامی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که شرکت‌های دانش بنیان به آن مبتلا بودند را مرتفع کرده‌ایم.

قابل ذکر است اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه از دستاورد‌های سازمان در پژوهشکده‌ها و هم‌چنین تولید محصول در چند شرکت منتخب دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری سازمان بازدید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار