به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن نامی؛ رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کشور در آیین افتتاح و بهرهبرداری از دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران که صبح امروز در قالب دوازدهمین شنبه امید و افتخار با حضور علیرضا زاکانی، مهدی چمران و پرویز سروری رئیس و نایبرئیس شورای شهر تهران که در محل ساختمان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه در ۸ سال گذشته شاهد طرحهای زیربنایی نبودهایم و خوشبختانه با ورود دولت جدید و البته مدیریت شهری در شهر تهران، اقداماتی در ارتباط با طرحهای زیربنایی آغاز شده است که کار بسیار ارزندهای محسوب میشود.
وی ضمن تشکر از شورا و شهرداری تهران تصریح کرد: اقداماتی در حوزه طرحهای زیربنایی آغاز شده است که میتواند برای شهر تهران موثر و مفید باشد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کشور در آیین افتتاح و بهرهبرداری از دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه از ۵۶ مورد مخاطرات جدید و سوانح انسانساز بیشتر موارد در کشور ما به وقوع پیوسته است، گفت: سیلاب، سیل، آتشسوزی، فرونشست، خشکسالی، ریزگرد و ... از جمله این مخاطرات طبیعی و سوانح انسانساز هستند که ما با آنها در کشور روبرو بوده و هستیم.
نامی با بیان اینکه سه گسل در شهر تهران وجود دارد که باید به آن توجه شود، گفت: گسل شهرری، گسل مرکزی و مشاع سه گسلی است که در شهر تهران قرار دارد و در فرآیند ساختوسازها باید به این موضوع توجه شود.
وی با طرح این پرسش که چگونه میتوان از مخاطرات بلایا بویژه زلزله بکاهیم، تصریح کرد: استفاده از مصالح ساختمانی مناسب و متناسب برای حداقل زلزلههای ۸ ریشتری که میتواند مخاطرات زلزله را کاهش دهد که البته شهرداری تهران در این حوزه اخیرا توجه ویژهای را به ساخت و ساز و استفاده از مصالح مناسب داشته است و این کار شدنی است و باید به آن توجه شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در طول ۲۲۰ سال گذشته حداقل ۶ زلزله بالای ۷ ریشتری در کشور ثبت شده است، گفت: ما در کل کشور ۱۳۰ ایستگاه زلزلهنگاری داریم که نیاز ما ۱۴۰۰ ایستگاه زلزلهنگاری است و باید به این رقم در کشور برسیم.