کد خبر:۱۰۴۲۶۷۲
سرهنگ بهرامی اعلام کرد

پاكسازی معتادان از شعاع ۵۰۰ متری محیط‌های آموزشی/ نگرانی از مصرف گروهی گل در جوانان

معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا عنوان کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر در راستای وظایف پیشگیرانه خود، پاک سازی و جمع آور معتادان، مصرف کننندگان و معتادان متجاهر را از شعاع ۵۰۰ متری محیط‌های آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه‌ها را انجام می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مهدی بهرامی، معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در مورد اقدامات پیشگیرانه اعتیاد در حاشیه مدارس گفت: در حوزه پیشگیری با همکاری خوب با آموزش و پرورش و والدین سعی می‌کنیم با کنترل مواد مخدر و جمع آوری قاچاقچیان و مصرف کننده‌ها و خرده فروش‌ها از حاشیه مدارس، دسترسی دانش آموزان به مواد مخدر را سخت کنیم تا ایجاد محیط‌های امن محقق شود.

وی با اشاره به اینکه برای داشتن محیط سالم باید مهارت‌های لازم به خانواده‌ها آموزش داده شود گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر علاوه برحوزه مقابله در اطراف مدارس، با همکاری مدارس کارشناسان پلیس را به مدارس و مساجد اعزام و آموزش‌ها و مهارت‌هایی را در حوزه آسیب‌های مواد مخدر در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهند.

بهرامی با تاکید بر اینکه بر اساس پایش‌ها اکثر افرادی که به مواد مخدر گرایش پیدا کرده‌اند از آشفتگی در نظام خانواده رنج می‌برند بیان داشت: اگر نظام خانواده با مهارت‌های اجتماعی تقویت شود، از علل گرایش به مصرف مواد مخدر جلوگیری می‌شود.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد: با توجه به وجود دغدغه‌های زیادی که در محیط‌های آموزشی وجود دارد بهتر است، مدیریت و کنترل فرزند خود را به محیط‌های آموزشی نسپارند و خودشان فرزندان را کنترل و دوستان آن‌ها را بشناسند.


 مصرف گروهی گل بین جوانان نگران کننده است


وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در کشور ما مصرف مواد مخدر سنتی بیشتر از مواد مخدر صنعتی و نوظهور است گفت: در گرایش به مصرف جوانان به دلیل اینکه آن‌ها دنبال لذت جویی و خود تاییدی و معرفی خود به جامعه هستند اغلب مصرف مواد مخدر متفاوت است.

بهرامی تصریح کرد: متاسفانه امروزه مصرف مواد مخدر گل در بین جوانان و نوجوانان به صورت گروهی انجام می‌شود و این موضوع نگرانی‌ها را دو چندان می‌کند و می‌طلبد خانواده‌ها نسبت به رفت و آمد و میهمانی رفتن فرزندان کنترل و مراقبت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به رواج تبلیغات مواد مخدر گل در فضای مجازی و خوشایند سازی که در مورد مصرف این نوع ماده مخدر در برخی کشور‌ها انجام می‌شود بیان داشت: متاسفانه پس از شیوع کرونا و افزایش دسترسی فرزندان به محیط‌های مجازی بستری برای افراد سود جو فراهم شده است که بایستی در مورد استفاده فرزندان از فضای مجازی مراقبت بیشتری انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار