به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، صبح جمعه ۱۹ آبان ماه جشنواره نوجوونیم توسط حوزه هنری کودک و نوجوان در سالن سوره مهر با حضور نوجوانان برگزیده در ۸ شاخه هنری برگزار شد.
درجشنواره نوجوونیم که اجرای آن را حامد مدرس به عهده داشت نوجوانان برگزیده که در ۸ شاخه هنری آوایی، گویندگی و اجرا، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، هنرهای تصویری، فعالیت های مجازی، فعالیت جهادی و مکتوب آثار خود را به جشنواره ارسال کرده بودند پس از داوری تولیدات و آثار برتر، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
دراین مراسم حسین شکیبراد دبیر کل جشنواره نوجوونیم اظهار داشت: فراخوان دومین دوره برگزاری جشنواره نوجوونیم از اول شهریورماه امسال داده شد و طرح های نوجوانان در ۸ رشته هنری به دست ما رسید.
وی گفت: هدف اصلی ما در جشنواره نوجوونیم شناسایی استعدادهای نوجوانان و سپس بهداری این استعدادهاست تا شرایط را برای دیده شدن آنها فراهم شود.
شکیبراد افزود: در بخش اول جشنواره از نوجوانان برگزیده دوره قبل برای سنجش اولیه آثار کمک گرفته شد، سپس دبیرخانه نوجوونیم صحت سنجی طرح ها را انجام داد و در نهایت آثار به دست داوران اصلی رسید.
سارا عرفانی، داور بخش هنرهای مکتوب و محمدرضا خردمندان داور بخش هنرهای تصویری نیز از مهمان های جشنواره بودند که در این مراسم از برندگان این بخش ها تجلیل کردند.
آرش صحرانورد، معاون رشد و شکوفایی حوزه هنری کودک و نوجوان نیز در این مراسم اظهار داشت: در حوزه هنری همه برگزیدگان، عضو افتخاری باشگاههای نوجوانی ما می شوند. در این باشگاه ها نوجوانان با بزرگان و اساتید هر حوزه ارتباط خواهند داشت تا بتوانند محفل دوستانه خود را به عنوان گروهی فعال در استان ها و شهرستان های خود تشکیل دهند.
وی گفت: از این پس مأموریت های دوره ای برای نوجوانان برگزیده برگزار می شود و با نظر اساتید می توانند به مسیر تولید راه پیدا کنند.
در ادامه صادق باطنی، ریس شبکه امید نیز که جزو مهمان های ویژه جشنواره بود گفت: نوجوان های برگزیده سال از این به بعد باید دقت داشته باشند پرسشگر باشند. آنها باید تغییری در محیط پیرامون خود ایجاد کنند به طوری که در صورت نداشتن فعالیت، جای خالی آنها در محیط زندگی شان احساس شود. بنابراین وظیفه آنها سنگین است و باید فعالیت های گسترده داشته باشند.
وی با معرفی نوجوان برگزیده حوزه فضای مجازی گفت: فضای مجازی محیط زیست بچه ها هست و نوجوانی که بتواند در این فضای مجازی کاری موثر انجام دهد قدرتش را نشان می دهد.
علی جانباز، رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان در مراسم اختتامیه جشنواره نوجوونیم اظهار داشت: آقای شکیبراد در طی سالهای گذشته امری جهادی را در حوزه نوجوانان انجام داده است و مویش در این راه سفید شده است.
وی در ادامه افزود: به نظر من دوره نوجوانی را باید به دوره جوانی نو تعبیر کرد. این به این معنی است که نوجوانان در وسط کار هستند و همه این زحماتی که برای نوجوانان در حال انجام است می خواهد نشان دهد نوجوان ها فکر نکنند در عقب صف ایستادند بلکه در جلوی صف و در حال حرکت هستند.
علی جانباز در ادامه گفت: رفتار من با گروه نوجوانان از یازدهم آبان ماه تغییر کرد. آن هم به خاطر دیدار بیش از هزار نفر از نوجوانان با مقام معظم رهبری بود. حضرت آقا آنجا فرمودند که از نوجوانان دو توقع دارم ؛ توقع دارم نوجوانان روایت از انقلاب اسلامی را به دست بگیرند. شما باید بروید تولید محتوا انجام دهید.
وی افزود: توقع بعدی آقا که به نظرم عجیب بود این بود که ایشان فرمودند مسائل روز فرق کرده و کشور و جهان به سمت یک نظم نوین جهانی در حرکت است و شما این نظم نوین جهانی را باید روایت کنید.
رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان گفت: کار جهادی قبلا آبرسانی و ساخت و ساز بود، اما الان کار جهادی که شب و روز باید برایش وقت بگذاریم به نظر من این است که روایت درست و روایت امید داشته باشیم. ۱۵۰۰ پوستر در یک ماه اخیر علیه ایران منتشر شده و بیش از هزار تولید محتوای ویدیویی برای ناامیدکردن ملت ایران.
جانباز ادامه داد: امروزه دهه هشتادی را اغتشاشگر می دانند اما آقا گفته اند دهه هشتادی ها انقلاب را به نتیجه می رسانند.
هیأت داوران
اسامی داوران جشنواره نوجوونیم به این ترتیب است:
سارا عرفانی (هنرهای مکتوب)
محمدرضا خردمندان (هنرهای تصویری)
محمدرضا دوست محمدی (هنرهای تجسمی)
علی شیرزادیان (فعالیت های مجازی)
زین العابدین تقی پور (هنر های نمایشی)
حاج عظیم ابراهیم زاده (فعالیت های جهادی)
وحید رونقی (گویندگی و اجرا)
غلامرضا صنعتگر (آوایی خوانندگی)