کد خبر:۱۰۴۳۰۱۹
عباس زاده در گفتگو با دانشجو:

سردمداران اروپا سرشار از تناقضات رفتاری هستند / صدر اعظم آلمان بداند زمان زور و استثمار گذشته است + فیلم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: باید به مقامات غربی از جمله صدراعظم آلمان اعلام کنیم که زمان زور، تحریم، دخالت، استثمار، استعمار و ظلم گذشته است.

محمود عباس زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره اظهارات مداخله جویانه صدر اعظم آلمان علیه ایران اظهارکرد: باید به مقامات غربی از جمله صدراعظم آلمان اعلام کنیم که زمان زور، تحریم، دخالت، استثمار، استعمار و ظلم گذشته است و باید به دموکراسی ادعایی خودشان احترام بگذارند.

وی افزود: ملت ایران تاریخی عمیق‌تر از تاریخ کشورهای اروپایی دارد و معرفت در ملت ایران درون جوش است. توصیه ما به مقامات غربی این است که از اظهارات مداخله جویانه و استعمارگونه اجتناب کنند زیرا که زمان این قبیل اقدامات تمام شده است. به بیان دیگر، مقامات غربی باید با ملت ایران بر مبنای احترام صحبت کنند و رویکرد استعماری و استسماری را کنار بگذارند.

عباس زاده ادامه داد: جمهوری اسلامی، بزرگترین نظام دموکراتیک بر مبنای تفکر اسلامی است و متاسفانه سردمداران کشورهای اروپایی، سرشار از تناقضات رفتاری نسبت به برخی از کشورهای منطقه هستند. کشورهای اروپایی از کشورهایی در منطقه غرب آسیا حمایت می‌کنند که نوع و جنس نظام سیاسی حاکم بر آن‌ها مانند نسل دایناسورها از بین رفته است. غربی‌ها از کشورهایی حمایت می‌کنند که تا چند وقت گذشته، اجازه رانندگی به بانوان نمی‌دادند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره برخی از حوادث هفته‌های گذشته در کشور تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که اعتراض در هر کشور آزادی و جامعه مردم سالار، مانند درد در بدن، یک نعمت و فرصت است و باعث می‌شود که مشکلات کشور را در لایحه‌های سیاسی و اقتصادی حل و فصل کنیم. ما می‌توانیم از اعتراضات مردمی به عنوان فرصتی برای حل مشکلات استفاده کنیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار