کد خبر:۱۰۴۳۳۲
برپايي مراسم گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد دورود
مراسم گراميداشت روز دانشجو امروز در دانشگاه آزاد دورد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، در اين مراسم كه امروز سه شنبه، 16 آذر ماه برگزار شد حجت السلام ميرآفتابي، معاون سابق عقيدتي سياسي نيروي انتظامي شهرستان دورود دانشجويان را به اقامه نماز اول وقت و امر به معروف و نهي ازمنكر توصيه كرد و گفت: امام حسين (ع) براي برپايي نماز و امربه معروف ونهي از منكر قيام كرد.
وي با تاكيد بر اينكه دانشجويان بايد بصيرت و بينش مذهبي و سياسي خود را با مطالعه بالا ببرند ادامه داد: در همه حال بايد گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب و پشيبان ولايت فقيه باشيم.
لازم به ذكر است، همزمان با روز دانشجو ايستگاه صلواتي بسيج دانشجويي در دانشگاه دورود برپا شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.