آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۶۵۱

قالیباف: دولت ایران خودرو‌های فرانسوی را تحریم کرد

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت ایران و وزارت صمت، خودروسازان فرانسوی را به خاطر رفتارشان تحریم کرده است و اجازه نمی‌دهد تا آن‌ها با ابزار تحریم، صنعت و بازار خودروی ایران را تحت فشار بگذارند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امید قالیباف گفت: به خاطر رفتار غیر حرفه‌ای که فرانسوی‌ها در سال‌های گذشته داشته‌اند، دیگر اجازه ثبت سفارش و واردات محصولات رنو، پژو، سیتروئن و سایر خودروسازان فرانسوی را نمی‌دهیم.

در این چند وقته هم هیچ مجوزی برای ورود خودرو‌های فرانسوی صادر نکرده‌ایم و تمرکزمان برای واردات، صرفا بر روی خودرو‌های ژاپنی، چینی، و اروپایی غیر فرانسوی است.

وزارت صمت و دولت ایران، خودروسازان فرانسوی را به خاطر رفتارشان تحریم کرده است و دیگر نمی‌گذارند تا آن‌ها بتوانند با ابزار تحریم صنعت و بازار خودروی ایران را تحت فشار بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار