به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فرشیدی در اولین جلسه مشترک معاونان، مشاوران و مدیران حوزه ستادی و روسای سازمانهای وابسته با موضوع «بررسی عملکرد وزارت متبوع در دولت سیزدهم» که در سالن همایشهای شهید سلیمانی ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: از شهریور ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۹ کانکس مورد نیاز برای تکمیل واحدهای عشایری و فضای مورد نیاز در زمان بحران تامین شده است.
وی با اعلام پوشش جمعیتی ۳۴ میلیونی روستایی و عشایری برنامه پزشک خانواده در کشور، افزود: مقدمات لازم برای اجرای این برنامه در کل کشور بر اساس دستورالعمل ۰۳ در حال انجام است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ثبت رکورد جهانی تزریق روزانه واکسن کووید ۱۹ نسبت به کل جمعیت در اوایل شهریور ۱۴۰۰ در ایران، بیان داشت: از ابتدای مرداد ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۴۶ میلیون دز و از ابتدای برنامه واکسیناسیون ۱۵۵ میلیون دز واکسن کرونا به مردم تزریق شده است.
دکتر فرشیدی یادآور شد: دریافت، نگهداری و توزیع ۲۱۳ میلیون دز از ۱۰ نوع واکسن کووید ۱۹ به شکل ۲۴ ساعته و فعال سازی ۲۹ هزار و ۲۵۰ واحد بهداشتی در جهت استمرار واکسیناسیون کرونا از دیگر برنامههای واکسیناسیون سراسری کووید ۱۹ در کشور بوده است.
وی اقدامات درمانی در خصوص بیماریهای قابل انتقال بین انسان وحیوان در مراکز بهداشتی کشور را چنین برشمرد: درمان حیوان گزیدگی ۲۶۱ هزار ۶۷۸ مورد، تشخیص و درمان تب مالت ۲۰ هزار و ۴۹۰ مورد، تشخیص و درمان سالک ۱۶ هزار و ۳۰۷ مورد، شناسایی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ۱۳ مورد، درمان و مراقبت عقرب زدگی ۴۲ هزار و ۳۶۵ مورد و درمان و مراقبت مارگزیدگی ۶ هزار و ۲۴۸ مورد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت از درمان ۲ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت C به صورت رایگان در مراکز بهداشتی خبر داد و بیان داشت: تاکنون ۶۰ واحد مشاوره هپاتیت با رویکرد بیماریابی فعال در کشور راه اندازی شده است. /۲۰۲