کد خبر:۱۰۴۶۴۸۲
سخنگوی بانک مرکزی خبر داد؛

تمهید سرفصل جدید تامین ارز به صورت اسکناس برای بازرگانان

سخنگوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از تمهید سرفصل جدید تامین ارز به صورت اسکانس برای بازرگانان خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «مصطفی قمری‌وفا» افزود: به منظور پاسخ‌گویی به نیاز‌های ارزی و تسهیل در تأمین ارز به‌صورت اسکناس در سرفصل‌های مصارف ارزی، ترتیبات فروش ارز به صورت اسکناس به بازرگانان دیروز ۱۰ آذر به بانک‌های ملی ایران، سپه، تجارت، ملت و صادرات ایران ابلاغ شد.

سخنگوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: بازرگانان (اشخاص حقیقی) می‌توانند از فردا ۱۲ آذر ۱۴۰۱ با ارائه «کارت بازرگانی دارای حداقل یک ماه اعتبار» و «گواهی سابقه فعالیت تجاری از وزارت صنعت، معدن و تجارت (حداقل به مدت یکسال)» به متصدیان شعب منتخب بانک‌های یاد شده، نسبت به خرید ارز به‌صورت اسکناس تا سقف شش هزار (۶،۰۰۰) یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها در سال با نرخ توافقی اقدام نمایند.

قمری وفا افزود: به محض مهیا شدن امکان استعلام کارت‌های بازرگانی، فروش اسکناس در سرفصل مزبور برای صرافی‌های مجاز نیز میسر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار