به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه ایلام، علیمحمدی در این نشست با اشاره به ظرفیتهای مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ایلام، اظهار داشت: با توجه به اینکه استان ایلام دارای 4 درصد ذخایر نفت و 11 درصد ذخایر گاز کشور است، لذا دانشگاه ایلام با توجه به پتانسیلی که دارد به خوبی میتواند در توسعه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی استان ایلام تأثیرگذار باشد.
وی حضور اساتید صاحبنظر در دانشگاه ایلام را یک ظرفیت عالی برای توسعه استان ایلام دانست و گفت: انتظار داریم تحقیقات پتروشیمی ایلام به اساتید بومی و از جمله اعضای هیئت علمی دانشگاه ایلام واگذار شود، تا به نتایج بهتری برای توسعه استان ایلام منتج شود.
علیمحمدی خواستار راهاندازی شعبه پژوهشکده پتروشیمی و صنایع هیدروکربوری در منطقه چوار شد و تاکید کرد: راهاندازی این شعبه در کنار پتروشیمی و پالایشگاه گاز ایلام زنجیره را تکمیل و منطقه را متحول میکند که خوشبختانه معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران قول مساعد انجام این کار را دادند.
رییس دانشگاه ایلام تاکید کرد: ایلام استانی محروم نیست بلکه مظلوم واقع شده است، با همه پتانسیلها و ظرفیتهایی که در استان وجود دارد متاسفانه در گذشته اقبال کمتری از ظرف مسئولان وجود داشته است که این امید وجود دارد در دولت سیزدهم که شعار عدالت محور را در سر لوحه خود قرار داده توجه بیشتری به استان شود.
در ادامه شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور با ابراز خرسندی از روند توسعه دانشگاه ایلام، اظهار داشت: باید با برنامهریزی لازم، زمینه بازدید اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام از پتروشیمی ایلام فراهم شود، تا این عزیزان به صورت میدانی روند توسعه صنعت پتروشیمی را مشاهده کرده و متوجه تبلیغات دروغین رسانههای معاند شوند.
معاون وزیر نفت با اشاره به جنگ گسترده رسانهای دشمنان علیه ملت ایران، گفت: دشمنان با استفاده از جنگ ترکیبی به دنبال اختلال در روند توسعه کشور هستند.
شاهمیرزایی با بیان اینکه باید به صورت دقیق و میدانی؛ نسل جدید را با توانمندیهای کشور آشنا کرد، یادآور شد: بعد از پیرزوی انقلاب اسلامی و علیرغم تحریم دشمنان، تولید صنایع پتروشیمی کشور به بالغ بر 90 میلیون تن رسیده است، که مایه مباهات است.
گفتنی است، احمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام نیز با اشاره به رتبه علمی و افتخارات پژوهشی کشور، راههای بهبود ارتباط بخش صنعت با دانشگاه را بیان کرد و خواستار راهاندازی بخش تحقیق و توسعه پتروشیمی ایلام در دانشگاه و افزایش همکاریها با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی شد.