کد خبر:۱۰۴۶۷۳۳
با افتتاح نمایشگاه آثار تجسمی در شهرستان بجنورد کلید خورد؛

آغاز برنامه های کاروان هنری«روایت حبیب» در 10استان

برنامه های کاروان هنری «روایت حبیب» که با هدف تبیین شاخص‌های مکتب شهید قاسم سلیمانی سفر خود را از ۱۱آذرماه به ۱۰استان کشور آغاز کرد.
میرجعفری

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه های کاروان هنری «روایت حبیب» که با هدف تبیین شاخص‌های مکتب شهید قاسم سلیمانی سفر خود را از ۱۱آذرماه به ۱۰استان کشور آغاز کرده، با افتتاح نمایشگاه آثار تجسمی در شهرستان بجنورد در استان خراسان شمالی شروع شد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، صبح امروز شنبه، 12آذرماه، شهرستان بجنورد در خراسان شمالی میزبان کاروان هنری«روایت حبیب» بود تا با افتتاح نمایشگاه آثار تجسمی، برنامه های این کاروان در سال 1401 به طور رسمی کلید بخورد. این نمایشگاه در حضور جمعی از مسئولان از جمله حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و با دستان مادر شهید مدافع حرم، شهید حمیدی زاده در مصلای بجنورد افتتاح شد و آغاز به کار کرد. بر این اساس قرار است برنامه های کاروان هنری «روایت حبیب» به مدت 3روز در شهرهای مختلف استان خراسان شمالی ادامه داشته باشد.
جدول برنامه این کاروان در استان خراسان شمالی به شرح ذیل است:
آغاز برنامه های کاروان هنری«روایت حبیب» در 10استان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار