به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حبیب کاشانی روز یکشنبه در یکصد و یازدهمین جلسه شورای اسلامی و در بررسی گزارش حسابرسی رسمی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: مبلغ ۳۰ میلیارد تومان، مانده مطالبات سازمان املاک و مستغلات از شهرداری منطقه ۲ بابت اجاره خانه صفویان نیز به دلیل اختلاف در حسابها و اطلاعات مربوط به رفع مغایرت به حسابرس ارائه نشده است.
به گفته او، یک پلاک ثبتی متعلق به بابک زنجانی در منطقه ۲ شهرداری تهران و مطالبات مربوطه نیز تعیین تکلیف و تسویه نشده است.
جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران درمورد حسابرسی شهرداری مناطق ۲ و ۴ برای سال مالی ۹۶ تا ۹۹ برگزار شد.
شهرداری منطقه ۲ در این نشست اعلام کرد: خطری برج میلاد در این منطقه را تهدید نمیکند.
سیداحمد علوی دیگر عضو شورای شهر نیز اظهارداشت: حجم زیادی از پروژههای راکد و سنواتی وجود دارد که بیشتر آنها مشارکتی است، اما با مشکلاتی مواجه هستند.
علوی درخواست کرد کمیتهای که قرار بود برای حل مشکل این پروژهها تشکیل شود سریعا راهاندازی شود و افزود: این پروژهها نیازمند تصمیمگیری کلان است و شهردار منطقه نمیتواند به تنهایی تصمیم بگیرد.
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این خصوص با بیان اینکه حتما باید چاره اندیشی جدی برای موضوعات برجای مانده از گذشته انجام شود، گفت: ضرورت تمهیداتی در این خصوص وجود دارد.
مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ تهران نیز با بیان اینکه حسابرسی با دقت انجام شده است، گفت: هرجا که لازم باشد، اطلاعات مورد نیاز در اختیار حسابرس قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه بخشی از چهار پروژه مشارکتی در منطقه ۲ در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: ما مذاکراتی را با شرکت نفت برای جبران مطالبات گذشته پروژه ایران زمین انجام دادیم و شهرداری این اقدام را بر اساس الزام قانونی انجام داده است.
وی با بیان اینکه در اجرای فاز دوم برج میلاد تهدیداتی از قبل باقی مانده است، نیز گفت: خطری پروژه برج میلاد را تهدید نمیکند و سلسله جلساتی تشکیل شده که شریک جدیدی انتخاب شود تا فاز دوم وارد چرخه اجرا شود.
در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران گزارش حسابرسی منطقه ۲ را تصویب کردند.
رییس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بررسیهای انجام شده در خصوص وبسایت شفافیت در شهرداری تهران گفت: از ۷۱ مورد تکلیف انتشار اطلاعات تنها ۳۱ مورد منتشر شده که از این تعداد نیز تنها ۱۴ مورد به روز رسانی شده است.
احمد صادقی روز یکشنبه در جریان یکصد و یازدهمین جلسه شورای شهر، یا ارایه نطق گفت: بر اساس مصوبات شورای شهر شهرداری تهران مکلف به انتشار اطلاعات است.
وی افزود: در این زمینه کارگروه رفع تعارض و شفافیت ستاد ارتقای سلامت اداری تشکیل شده که تاکنون ۲۹ جلسه تشکیل داده است و این کارگروه تکلیف تک تک واحدهای شهرداری تهران را مشخص کرده است.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشند شورا افزود: کارگروه رفع تعارض و شفافیت ستاد ارتقای سلامت اداری تا کنون ۷۱ مورد الزام به انتشار در مصوبات شورای شهر را مشخص کرده که البته مصوبات کمیسیون ماده ۵ هم به آن اضافه شده است، اما تا کنون تنها ۳۱ مورد منتشر شده که از این تعداد ۱۴ مورد به روز و ۱۷ مورد به روز نیست و ناقص است و ۴۰ مورد هم بدون اقدام موثر هنوز باقی مانده است.
صادقی در ادامه با اشاره به وضعیت سایت شفافیت گفت: همانطور که اشاره شد برخی موارد در این سایت به روز و برخی ناقص و برخی هم بدون اقدام باقی مانده اند.
علی اصغر قائمی دیگر عضو شورای شهر تهران هم پس از نطق احمد صادقی گفت: در سال ۸۳ ایران عضو اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی شد و بر این اساس مجلس نیز قانونی در زمینه انتشار آزاد اطلاعات تصویب کرد، ولی متاسفانه گردش کار سامانه شفافیت شهرداری دچار اشکال بنیادی است و گردش اطلاعات در این سامانه مبتنی بر خوداظهاری، برگزاری جلسات است.
وی با بیان اینکه اطلاعات نباید به صورت دستی بارگذاری شود، افزود: سامانه شفافیت به گونهای طراحی شود که بسیاری از اطلاعات به صورت اتوماتیک منتشر شود.
ادامهدارد...