آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۸۳۳۳
معاون وزیر کار خبر داد؛

اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای مشاغل خانگی

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون گفت: ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای مشاغل خانگی در سال جاری تصویب و ابلاغ شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند گفت: تلاش بر این است که با لحاظ دقت و استاندارد‌های لازم مجوز‌های مشاغل خانگی را سرعت بخشیم و امسال با همکاری بانک مرکزی بالاترین ابلاغ اعتبار برای مشاغل خانگی به میزان ۳ هزار میلیارد تومان تصویب و ابلاغ شد.

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سقف تسهیلات برای مشاغل مستقل خرد و خانگی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۱۵۰ میلیون تومان و سقف مشاغل پشتیبان برای این مشاغل از ۲ میلیارد تومان به ۴ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی گفت: در صدد هستیم سرعت صدور مجوز‌ها از سامانه ملی مجوز‌های کسب و کار بیشتر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار