کد خبر:۱۰۴۳۶۴۷
کریمی بیرانوند مطرح کرد

رشد ۱۰ برابری سرعت صدور مجوزهای کسب‌وکار در دولت سیزدهم

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ۱۰ برابر شدن صدور مجوز‌های کسب‌وکار در جهت تسهیلگری اشتغال در دولت سیزدهم خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند اظهار داشت: زمان صدور مجوز‌های کسب‌وکار به‌صورت ثبت محور و تأیید محور است که بیش از ۹۵ درصد مجوز‌های مشاغل خانگی به کارشناس ارجاع نشده به‌صورت برخط و در لحظه ثبت می‌شود.

وی افزود: در دولت سیزدهم ۱۳۰ هزار مجوز مشاغل خانگی صادر شده است و متقاضیان در نوبت دریافت تسهیلات هستند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعیبا بیان اینکه در دولت سیزدهم یک طرح جامع رصد و پایش اشتغال ایجاد کردیم گفت: این طرح تدوین و به همه نهاد‌ها ابلاغ شده است؛ ازاین‌رو اکنون اساس و هماهنگی و نظارت بر همه پایگاه‌های ایجاد اشتغال دولتی و غیردولتی، سامانه رصد اشتغال است.

وی ادامه داد: نزدیک به ۱۷ هزار کاربر دستگاه اجرایی با این سامانه کار می‌کنند و هر نوع فعالیت در حوزه اشتغال را در این سامانه ثبت می‌کنند، تنها سامانه‌ای که اشتغال ایجادشده را گزارش می‌کند همین سامانه رصد اشتغال است.

بیرانوند با اشاره به مراحل نظارت بر ایجاد اشتغال عنوان کرد: این سامانه شامل چند مرحله نظارت است که نظارت در سطح شهرستان، استان، ملی و عالی است، دو بار در سال نظارت‌ها صورت می‌گیرد.

وی بیان داشت: مراحل نظارت بر مشاغل شامل پیامکی، تماسی و حضوری است که توسط کارشناسان این وزارتخانه پیگیری می‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بعضی از متقاضیان کسب‌وکار‌ها به دنبال تسهیلات نیستند گفت: بسیاری از کسب‌وکار‌ها نیاز به مشاوره دارند و برای ارتقا نیاز به آموزش و راهنمایی دارند که این خدمات در سامانه رصد اشتغال انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همه ابعاد حقوقی، مجوزی، تأمین مالی، علمی و زیرساخت‌ها به‌عنوان لایه‌های حوزه اشتغال است که در این سامانه به آدرس ورود به سامانه رصد (mcls.gov.ir) برای متقاضیان وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار