کد خبر:۱۲۰۸۴۱۸

پرداخت ۷۰۳ میلیارد ریال تسهیلات برای مشاغل خانگی در استان اردبیل

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: طی ۹ ماه گذشته سال جاری، ۷۰۳ میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های مرتبط با مشاغل خانگی در این استان اختصاص یافته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهروز رحیم‌زاده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: سهمیه استان اردبیل در بحث تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۳ یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تعیین شده بود که تا کنون یک هزار و ۶۱ طرح به میزان یک هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال به بانک‌ها معرفی شده است.

وی بیان کرد: از این میان ۷۰۳ میلیارد ریال تسهیلات به ۵۴۷ طرح اشتغال‌زا در رسته‌های مختلف پرداخت شده و سایر طرح‌ها نیز از سوی بانک‌های عامل در مرحله بررسی و پرداخت قرار دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در مورد نحوه نظارت بر هزینه‌کرد تسهیلات پرداختی افزود: همه تسهیلاتی که به استان تخصیص می‌یابد، شیوه‌نامه‌ مشخص دارد و در چارچوب آن وظیفه همه دستگاه‌ها و بانک‌ها از جمله این اداره‌کل به طور کامل مشخص شده است.

وی عنوان کرد: بحث بررسی و نظارت بر طرح‌ها، اهلیت متقاضی و انحراف در هزینه‌کرد تسهیلات پس از پرداخت بر عهده دستگاه‌های تخصصی و بانک‌های عامل است و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مسئول دبیرخانه و واسطه‌ای بین دستگاه مربوطه و بانک عمل می‌کند.

رحیم‌زاده اضافه کرد: نظارت بر تسهیلات مربوط به اشتغال‌زایی در شهرستان‌ها نیز بر عهده گروهی به ریاست فرمانداران است و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم به عنوان یک عضو در این کمیته حضور دارد.

وی یادآور شد: کمیته نظارت موظف است که طرح‌ها را رصد کند و در صورت مشاهده انحراف در تسهیلات پرداختی باید موضوع را جهت تعیین تکلیف و گذراندن مراحل اداری برای تبدیل دین به حال به بانک عامل اعلام کند.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل سال گذشته یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی به استان اردبیل ابلاغ شده بود.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های گیلان، آذربایجان‌شرقی و زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار