به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از العربی الجدید: اعتراضات در تونس به اشکال مختلفی، چون تظاهرات علیه قیس سعید، رئیس جمهور یا تظاهرات برای تأمین خواستههای اجتماعی و اقتصادی یا حتی درگیریهای پراکنده بین نیروهای امنیتی و معترضان –که نمونههایی از آن هفته پیش رخ داد – نمود یافته است.
یک روز پس از تظاهرات معترضان در تونس به مناسبت روز جهانی حقوق بشر و برای مطالبه زندگی آبرومندانه، و چند روز قبل از انتخابات پارلمانی – که قرار بود در 17 دسامبر جاری برگزار شود - "جبهه نجات ملی" تظاهرات دیگری را علیه قیس سعید ترتیب داد.
جبهه نجات ملی، دیروز نیز تظاهرات گسترده دیگری با شعار "برو" از میدان "العمله" تا خیابان بورقیبه در پایتخت ترتیب داد و در آن سایر نیروهای دموکراتیک کشور را به مشارکت در اعتراضات برای "نجات دموکراسی و مهار نظام کودتا" فراخواند.
جبهه نجات در این فراخوان با تأکید بر اینکه دستاوردهای انقلاب در معرض خطر قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد که قیس سعید راه استبداد و قبضه قدرت را در پیش گرفته است. این جبهه همچنین به تنگناهای پیش روی رئیس جمهور اشاره و تأکید کرد که " وی اکنون با بحران سیاسی و مخالفتهای شدیدی رو به روست".
معترضان در این تظاهرات شعارهایی، چون "ملت سقوط نظام کودتا را میخواهد" و "سعید برو برو" و "تحریم تحریم" و "ملت برکناری رئیس جمهور را میخواهد" سردادند.
احمد نجیب الشامی، رئیس جبهه نجات طی سخنرانی در این تظاهرات اعلام کرد که "حکومت قانون باید به تونس برگردد".
وی همچنین تصریح کرد که "این بحران دیگر نه فقط نیروهای سیاسی که گریبان همه گروهها و اقشار ملت را بدون استثنا گرفته است. "
رئیس جبهه نجات همچنین گفت "تحقیقاتی که به تازگی درباره فهرست 25 صورت گرفته است نشان از نفوذ در ریاست جمهوری میدهد و عناصر نزدیک به قیس سعید و مشاوران او گزارشهای سیاسی و پزشکی را به منابع خارجی داده اند" و "نوعی مداخله عناصر خارجی در کودتای 25 ژوییه رصد شده است که در نوع خود، رسوایی است".
در همین راستا امین بوعزیزی، فعال حقوقی که دیروز در تظاهرات "جبهه نجات" شرکت کرد به سایت "العربی الجدید" گفت: "این جنبش اجتماعی شامل قیام بیکاران و جنبشهای شبانهای که علیه گرانی و برای توسعه راه افتاده اند و خشم اهالی جرجیس که فرزندانشان را در حادثه غرق قایق مهاجران از دست داده اند، یک بیداری واقعی است. "