به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ملاطاهری مدیر آموزش ایمیدرو در سی و یکمین جشنواره پژوهش و فن آوری دانشگاه تهران گفت: از سال ۹۷، بالغ بر ۸۰ کار پژوهشی را با ارزش ۴۵ میلیارد تومان با همکاری دانشگاهها و مراکز پژوهشی در ایمیدرو منعقد کردیم.
وی با بیان اینکه خروجی پروژههای پژوهشی در ایمیدرو رنگ و بوی اجرا به خود گرفته و این دستاورد بزرگی برای ماست، افزود: مسئلهای که همواره گفته میشود این است که اثربخشی پژوهشهای دانشگاهی چیست جز اینکه پژوهشها در کتابخانه نگهداری شوند..
ملاطاهری با اشاره با اینکه ایمیدرو در دو سال گذشته ۱۷ پروژه پژوهشی با رقمی معادل ۹ میلیارد تومان را با دانشگاه اجرا کرده تصریح کرد: ما دو تجربه موفق در دانشگاهها داشته ایم که یکی تاسیس مرکز نوع سوم در دانشگاه تهران و دیگری تاسیس مرکز هوشمندی بر اثر فن آوری در دانشگاه شریف است. با این اوصاف به جرات میتوانم بگویم اتاق فکر ایمیدرو این دو مرکز هستند و این مراکز پروژههای خیلی مهم ایمیدرو را در بخشهای سیاست گذاری، تعین نقشه راه و رصد فن اوری اجرا میکنند و شاید اتاق فکر کمتر سازمانی در اختیار مراکز دانشگاهی باشد.
وی اظهار کرد: یکی از مشکلات معادن کشور تمام شدن ذخایر سطحی است از این رو ما نیازمند متدولوژی اکتشاف ذخایر عمیق هستیم و این کار توسط دانشگاه تهران در حال انجام است همچنین هوشمندسازی معادن از دیگر پروژههایی است که توسط دانشگاه تهران انجام میشود و قرار است دستاوردهای این پروژه در معادن سطح کشور به کار گرفته شود.
ملا طاهری با بیان اینکه یکی از جشنوارههای مهم ایده پردازی در حوزه معادن و صنایع معدنی هر ساله با برند دانشگاه تهران برگزار میشود و ما در قالب این جشنواره به شناسایی ایدههای برتر و عملیاتی سازی آنها میپردازیم، تصریح کرد: در حوزه بهره وری یک مگا پروژه با دانشگاه تهران و تربیت مدرس در حال انجام است. مضاف بر این نقشه راه معدن و صنایع معدنی تا سال ۲۰۵۰ توسط مرکز هوشمندی دانشگاه صنعتی شریف تدوین شده و اکنون در ستور کار ایمیدرو قرار گرفته است. همچنین توسعه فناوری فولاد سبز نیز از دیگر پروژههایی است که با همکاری مرکز هوشمندی شریف آن را پیش میبریم. به هر روی ایمیدرو سعی کرده از تمام ظرفیتهای دانشگاهی کشور استفاده کند.