کد خبر:۱۰۵۰۳۱۶

افتتاح مرکز رصد فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ایران

مراسم افتتاح مرکز رصد فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ایران به مناسبت هفته پژوهش با حضور معاونان پژوهشی و فرهنگی وزارت علوم در مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به مناسبت هفته پژوهش مراسم افتتاح مرکز رصد فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ایران با حضور صالحی؛ معاون پژوهشی و کلانتری؛ معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رؤسای مراکز پژوهشی و صاحبنظران و پژوهشگران برگزار می‌شود.

مرکز رصد اجتماعی و فرهنگی آموزش عالی ایران در سال ۱۴۰۰ از سوی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به منظور رصد و پیگیری وضعیت شاخص‌های اجتماعی و فرهنگی در حوزه آموزش عالی ایران شکل گرفته و بنا دارد با علم به گذشته و اکنون، به درکی از وضعیت این شاخص‌ها در آینده به منظور سیاست‌گذاری بهتر برسد. این مرکز، همانند سایر رصدخانه‌ها (Observatories)، نهادی است که نَه‌تنها واقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی در آموزش عالی ایران را مشاهده و رصد می‌کند، بلکه روندها و گرایش‌ها در این زمینه را نیز شناسایی کرده و ضمن نظارت بر سیاست‌های کنونی آموزش عالی ، به تولید راهبردهایی برای بهبود آموزش عالی و در نتیجه تأثیرگذاری بر سیاست‌های آموزش عالی کشور در ابعاد اجتماعی و فرهنگی کمک می‌کند. مرکز رصد فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی سامانه‌ای برای یکپارچه‌سازی تدوین داده‌های پیمایشی و تحلیل آن‌ها در حوزه آموزش عالی است که به همت مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی راه اندازی شده است.

این مراسم روز یکشنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ در محل تالار فارابی مؤسسه فرهنگی و اجتماعی با حضور با حضور صالحی؛ معاون پژوهشی و کلانتری؛ معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رؤسای مراکز پژوهشی و صاحبنظران و پژوهشگران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این مراسم به آدرس پاسداران، خیابان مؤمن‌نژاد (گلستان یکم)، پلاک ۱۲۴، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی مراجعه کنند.

این نشست از طریق صفحه اسکای‌روم مؤسسه به نشانی b۲n.ir/iscs به‌صورت مجازی نیز پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار