کد خبر:۱۰۵۰۴۹۱
به همت یک شرکت دانش‌بنیان؛

عینک درمان تنبلی چشم در راه ورود به بازار +جزئیات

مدیر عامل شرکت کارخانجات پارس الکتریک گفت: عینک درمان تنبلی چشم با تکنولوژی واقعیت مجازی یکی از محصولات دانش بنیاد تولیدی شرکت پارس الکتریک است که پاسخگوی نیاز بازار به این محصول درمانی و دانش بنیان است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی و با حضور مدیران ارشد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در محل سالن ۳۸ نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. 

مصطفی راعی عباس آبادی مدیر عامل شرکت کارخانجات پارس الکتریک (سهامی عام) در گفتگو با خبرنگاران گفت: در راستای همگام شدن با سیاست‌های تولید صنعتی شعار سال و تولید محصولات دانش بنیان، واحد تحقیق و توسعه شرکت کارخانجات پارس الکتریک با همراهی شرکت‌های دانش بنیان اقدام به طراحی و پیاده سازی محصولات مورد نیاز بازار به همت متخصصان داخلی نموده است.


وی یادآور شد: عینک درمان تنبلی چشم با تکنولوژی واقعیت مجازی یکی از محصولات دانش بنیاد تولیدی شرکت پارس الکتریک است که پاسخگوی نیاز بازار به این محصول درمانی و دانش بنیان است.


راعی تاکید کرد: ساخت دستگاه تصفیه و ضد عفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسما یکی دیگر از محصولات شرکت پارس الکتریک است که توانسته است با کسب مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سه مقیاس کوچک، اداری و بیمارستانی به بازار عرضه شود.


مدیر عامل پارس الکتریک خاطر نشان کرد: نرم افزار اندرویدی لانچر تلویزیون‌های هوشمند ال‌ای دی با قابلیت‌های جدید و متنوع اعم از امکان مشاهده فیلم و گوش فرادادن به موسیقی درخواستی و بازی برخط با تلویزیون هوشمند یکی دیگر از محصولات دانش بنیان ارائه شده به بازار است که به زودی در دسترس علاقمندان خواهد بود.


مطابق برنامه ریزی‌های صورت گرفته رونمایی از محصول جدید پارس الکتریک روز پنجشنبه یکم دی ماه ساعت ۱۳:۰۰ همزمان با برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی و با حضور مدیران ارشد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در محل سالن ۳۸ نمایشگاه بین‌المللی تهران گزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار