کد خبر:۱۰۵۰۵۵۳

دانشگاه تبریز مجموعه ­ای قابل اتکا در بررسی مسائل راهبردی کشور است

رئیس و مدیرکل دفترآموزش و ترویج مرکز پژوهش­های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور در بازدید از دانشگاه تبریز گفت: این دانشگاه در مسائل راهبردی کشور قابل اتکاء مسئولان است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سید مهدی پاکذات رئیس مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده ­نگری سازمان برنامه و بودجه کشور در جریان این بازدید در دیدار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیران این معاونت، با بیان اینکه دانشگاه تبریز مجموعه­‌ای قابل اتکا در بررسی مسائل راهبردی کشور است، اظهار کرد: متأسفانه بعضی از دانشگاه ­ها از قید استاندارد خارج شده ­اند و زیاد نمی­ توان به سیگنال­‌های این دانشگاه ­ها اعتماد کرد. اما خوشبختانه دانشگاه تبریز مجموعه­‌ای است که می­تواند در بررسی و حل بسیاری از مسائل راهبری کشور به ما کمک کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بخش عمده ­ای از فعالیت­‌های ما به تدوین برنامه­‌ی پنج ساله­‌ی هفتم اختصاص یافته است و ما در حال بررسی ابعاد حکمرانی و اقتصادی مسائل مختلف کشور هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده ­نگری سازمان برنامه و بودجه کشور خطاب به معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیران این معاونت گفت: شما می­توانید در بسیاری از موضوعات مهم از جمله امنیت غذایی، اقتصاد دریا محور، بحران آب، فرونشست زمین و... که برای ما بسیار با اهمیت است، به ما کمک کرده و بگویید که چه اتفاقاتی باید در فرایند حکمرانی توسعه بیفتد و ما در چه فناوری‌هایی باید سرمایه­ گذاری کنیم تا در این موضوعات به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.

آمادگی دانشگاه تبریز برای همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این دیدار با اشاره به افتخارات دانشگاه تبریز در حوزه­‌های مختلف علمی و پژوهشی، اظهار کرد: دانشگاه تبریز اخیرا موفق به کسب عنوان حامی برتر پژوهش شد و ۲۰ استاد این دانشگاه نیز در جمع یک درصد دانشمندان جهان قرار گرفتند و دو نفر از اعضای هیأت علمی ما نیز موفق به کسب عناوین استاد پراستناد و استاد سرآمد شدند.

جلال شیری افزود: خوشبختانه مجموعه‌ی مدیریتی دانشگاه تبریز در وقایع اخیر نیز با تدبیر عالی و برگزاری تریبون آزاد و ایجاد فضای گفت ­وگو، بدون هیچ خسارت و مشکلی موفق به آرام کردن فضای دانشگاه شد و در حوزه ­ی پژوهش نیز ما تاکنون حتی یک جلسه­‌ی کمیته­‌ی اخلاق در پژوهش را برگزار نکرده­ ایم که نشان­ دهنده­‌ی عدم وقوع تخلف در حوزه­‌ی پژوهش است.

وی در خاتمه با قدردانی از رئیس و مدیرکل دفترآموزش و ترویج مرکز پژوهش­‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور بابت حضور در پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز، آمادگی دانشگاه تبریز را برای همکاری با این سازمان در حوزه ­های مختلف از جمله پژوهش و فناوری اعلام کرد.


مدیرکل دفترآموزش و ترویج مرکز پژوهش ­های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در این دیدار گفت: کیفیت و تنوع محصولات شرکت ­های دانش بنیان، فناور و خلاق در پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز نشان­دهنده­ی این است که از ته دل و با عشق و علاقه کار شده است و قطعا با داشتن این روحیه، تولیدات شرکت­‌های دانش بنیان تداوم خواهد داشت.

سید محمد شفیعی با قدردانی از مسئولان دانشگاه تبریز بخاطر حمایت از جوانان و شرکت­‌های دانش بنیان، افزود: ما باید به نسل جدید توجه و اعتماد بیشتری داشته باشیم؛ چراکه آینده­ی این کشور در اختیار نسل جدید خواهد بود و خوشبختانه شاهد این اعتماد به جوانان در دانشگاه تبریز هستیم و این اعتماد و حمایت باید استمرار داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به برگزاری نشست ­های علمی – تخصصی در مرکز پژوهش ­های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: دانشگاه تبریز یک برند معتبر محسوب می­شود و ما آماده ایم تا از تخصص و دانش هرکدام از اساتید بنام و متخصص این دانشگاه در نشست­‌های علمی – تخصصی سازمان استفاده کنیم.

گفتنی است؛ پاکذات و شفیعی، رئیس و مدیرکل دفترآموزش و ترویج مرکز پژوهش­‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور و رقیه فرید مدیر مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده­­ نگری سازمان مدیریت و برنامه­ ریزی آذربایجان شرقی در این دیدار از نمایشگاه محصولات فناورانه و دانش محور شرکت ­های دانش بنیان، فناور و خلاق پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز بازدید کرده و در جریان فعالیت­ ها، چالش ­ها و نیاز‌های این شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار