آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۶۴۸

افزایش رشته‌های دانشگاه فرهنگیان مازندران

وزیر آموزش و پرورش گفت: درحال حاضر وبا هدف تامین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش وپرورش، تقویت دانشگاه فرهنگیان استان مورد نگاه ویژه قرار دارد و به همین منظور ساز و کار‌های اصولی برای افزایش رشته در این دانشگاه در دست بررسی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، وزیر آموزش و پرورش شامگاه سه‌شنبه در حاشیه بازدید از مدارس نیمه کاره درحال ساخت شهرستان آمل گفت: مدرسه ابن سینا وصفایی که بیش از ۱۵ تا ۲۰ سال اززمان ساخت آن‌ها می‌گذرد و هنوز بهره برداری نشد، تامین اعتبار شد.


یوسف نوری افزود: با شتاب گرفتن روند ساخت این مدارس پیش بینی می‌شود که مدرسه ابن سینا که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت دارد حداکثر تا دهه مبارکه فجر امسال و مدرسه صفایی نیز حداقل تا خرداد وتیرماه سال آینده تکمیل وبهره برداری شود.


او همچنین از تامین اعتبار مورد نیاز برای ساخت نمازخانه و فضای ورزشی در دبستان انقلاب اسلامی توسط وزارت آموزش وپرورش وبخشی دیگر با همکاری یکی از خیران مدرسه ساز آمل خبر داد وگفت: برای مدرسه جدید درحال ساخت در روستای محمدآباد در جاده هراز نیز اعتبار مورد نیاز برای سرعت بخشیدن برای تکمیل آن نیز تامین وبه زودی پرداخت خواهد شد.


وزیرآموزش وپرورش همچنین برای مقاوم سازی وبهسازی دو مدرسه تخریبی درشهر دابودشت ونیز روستای درزی کلا بخش دابودشت این شهرستان نیز قول تامین اعتبار لازم را داد.


نوری همچنین، از افزایش تعداد رشته‌ها در دانشگاه فرهنگیان باتوجه به فراهم بودن زیرساخت‌های آموزشی، علمی و پژوهشی در مازندران خبر داد وادامه داد: درحال حاضر وبا هدف تامین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش وپرورش، تقویت دانشگاه فرهنگیان استان مورد نگاه ویژه قرار داد و به همین منظور ساز و کار‌های اصولی برای افزایش رشته در این دانشگاه در دست بررسی است.


او ادامه داد: افزایش کیفیت آموزشی در استان مورد توجه مسوولان وزارت آموزش و پرورش است و برای تحقق این امر برنامه ویژه‌ای داریم.


وزیر آموزش و پرورش گفت: مازندران ظرفیت شگفت انگیزی در اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی دارد که باید برای توسعه این بخش بیشتر تلاش شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار