کد خبر:۱۰۵۲۲۶۳
واکنش رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال به آتش‌سوزی دفتر بسیج دانشجویی

آتش زدن کتاب تداعی‌گر حمله مغول‌هاست / اقدامات کور آشوب‌گران به جایی نمی‌رسد

رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال به حادثه آتش‌سوزی دفتر بسیج دانشجویی این دانشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس گوهری، رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال در واکنش به آتش زدن دفتر بسیج دانشجویی این دانشگاه گفت: شبانه یکی دو نفر از افرادی که نمی‌خواهند دانشگاه آرام و علم و علم آموزی در آن فعال باشد دفتر بسیج دانشجویی را به آتش کشیدند، ولی با توجه به حضور تعدادی از دانشجویان در دفتر بسیج جلوی این حادثه گرفته شد.

وی افزود: کسانی که دنبال این هستند که این مملکت را به آشوب بکشند اولین جایی را که آتش زدند کتابخانه بسیج دانشجویی بوده. دانشگاه جای سلاح، حمله و آتش زدن نیست و این حرکت نشان داد که چه کسی آشوب طلب و به دنبال ترور و آتش زدن دانشگاه و کتابخانه است.

گوهری ضمن محکومیت حادثه آتش سوزی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران شمال گفت: امیدواریم که عاملین این اقدام به سزای عملشان برسند. آشوب گران بدانند که اقدامات کور آن‌ها به جایی نمی‌رسد.

وی با اشاره به تعامل خوب بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران شمال با دانشجویان تصریح کرد: ما در جریان این حادثه آسیب جدی ندیدیم، ولی جای تعجب و تاسف است، چون آتش زدن کتاب تداعی گر حمله مغول هاست، اما امروز افرادی با شعار آزادی به دانشگاه می‌آیند و آزادی دیگران را محدود می‌کنند و با شعار آزادی کتابخانه آتش می‌زنند و این هرج و مرج و اغتشاش است و آزادی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار