به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی باقر طاهری نیا رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در این آئین گفت: در احصاء فهرست شخصیتهای بزرگ برخی از فضیلتها دارای عیار بالاتری است. شهید سلیمانی دارای فضایل و سجایای بسیاری بود، در شجاعت کم نظیر بود و در درایت و خداباوری، مردم دوستی و ولایت پذیری سرآمد بود. نترس بودن و متواضع بودن از دیگر صفات بارز آن شهید بزرگوار بود به گونه ایکه در در مقابل یک خردسال قد خم میکرد، اما در مقابل مدعیان جهانی سربلند بود.
طاهری نیا ادامه داد: از بین تمامی خصلتها آنچه محور اصلی شهید سلیمانی است اخلاص است. اخلاص او مانند چتری است که برروی تمام سجایای اخلاقی آن شهید بزرگوار کشیده شده است. شهید سلیمانی خداباوری را به اوج رسانده بود و به طبع آن مردم دوست نیز بود. حجت الاسلام حسن ملک محمدی نویسنده کتاب مکتب سلیمانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در موسسه و سالنی که به نام آن شهید بزرگوار مزین شده است ضمن بیان خاطراتی از شهید سلیمانی گفت: ایشان یک شخصیت استثنایی و مصداق بارز علی بذکر الله تطمئن القلوب بود. شهید سلیمانی مصداق اشدا علی الکفار رحما بینهم بود در مقابل دشمنان طوفنده، اما در مقابل دوستان مهربان و با عطوفت بود.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق ادامه داد: ایشان همواره اعلام میکرد صدای فرزندان شهدا و یتیمان برای من مانند آیات قرآن آرامش بخش است. شهید سلیمانی دست کارگرش را میبوسید کفش مادر شهید را بوسه میزد، اما در مقابل استکبار و صهیونیسم سرافرازانه میایستاد و نهیب میزد، زیرا که خدا را بزرگ و غیر خدا را کوچک میدید.
ملک محمدی ضمن اشاره به ساده زیستی شهید سلیمانی افزود: شهید سلیمانی عظمت مقام معظم رهبری را درک کرده بود و به ایشان باور داشت و یاور رهبری بود. از مشخصات بارز و ویژه شهید سلیمانی درک و فهم درست ولایت بود. ولایت باور و ولایت یاور بود و نسبت به ولایت غیرت داشت. وی همچنین الگویی جامع در مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز بود.