به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان سینمایی، محمد خزاعی، همچنان که وعده داده بود به 30 فیلمسازان مستعدی که امکان حضور در میان منتخبین جشنواره فیلم کوتاه تهران نیافته اند؛ برای ساخت اثر بعدی شان مساعدت کرد تا فیلمهایشان را جلوی دوربین ببرند. برای یک فیلمساز جوان و دارای انگیزه هیچ چیز مهم تر و حیاتی تر از این نیست که بتواند بخشی از هزینه تولید سرسام آور فیلمش را تامین کند. در همه جای دنیا تامین بودجه فیلم یکی از دغدغه های همیشگی فیلمسازان است. در کشور ما هم بالطبع این دغدغه نزد بخش بزرگی از فیلمسازان جوان و حتی حرفه ای ما وجود دارد. رییس سازمان سینمایی در راستای همان شعار توسعه عدالت فرهنگی و توجه به استعداد های جوان گام های بلندی را برداشته است و تلاش کرده به نسل جدید فیلمساز این نوید را بدهد که در چهارچوب قوانین ومقررات حامی و پشتیبان آنها خواهد بود.
اگر در ادوار گذشته، توجه چندانی به خواسته های انبوه فیلمسازان جوان و خاستگاه آنها نمی شد، در دولت سیزدهم و با آمدن محمد خزاعی به عنوان رییس سازمان سینمایی از همان ابتدا توجه ویژه ای به جوانان مستعد سینماگر صورت گرفت و عجیب اینکه این موضوع تنها در حد حرف و شعارهای زیبا و دهان پرکن متوقف نماند.
«کادرسازی و تربیت نیروی انسانی زبده و خبره» در حوزه فیلمسازی از آن کارهاییست که معمولا مدیران عافیت اندیش انجام نمی دهند. یک مدیر عافیت اندیش به دنبال کارهای زودبازده و پرسر وصداست. اما توجه به خواسته ها و دغدغه های فیلمسازان جوان یک استراتژی درازمدت بوده که اتفاقا دوره بازدهی طولانی هم دارد و چه بسا میوه هایش در دوره آن مدیر به ثمر نرسد. بنابر این در نگاه اول مصروف کردن بخشی از توان مدیریتی به این منظور شاید، چندان عاقلانه به نظر نرسد. اما محمد خزاعی در همین مدت کوتاه مدیریتش ثابت کرده که آدم متفاوت، جسور و کاملا آینده نگری است که نمی خواهد اهداف بلند و منافع سازمانی را فدای اهداف کوتاه مدت و احیانا، پر سروصدا کند. همین ویژگی است که محمد خزاعی را در بین همتایان دیگرش در سازمان سینمایی در ادوار قبلی کاملا متمایز می کند.
نگاه سازمان سینمایی همچنان که به حفظ و پرورش هنرمندان فعلی حوزه سینماست در جهت آموزش و تقویت نیروهای جوان و با استعداد نیز هست و این موضوع در دوره فعلی بسیار شدید شده است.
البته اختصاص بسته حمایتی ( فاند) به فیلمسازان مختلف در برخی از جشنواره های جهان به یک سنت تبدیل شده است اما در کشور ما بنا بر ملاحظاتی راه درازی تا رسیدن به این موضوع وجود داشت که به یک رویه جاری و ساری تبدیل شود که خوشبختانه به نظر می رسد در دوره فعلی سازمان سینمایی اولین گامهای آن برداشته شده است. که باید آن را به فال نیک گرفت و به استمرار آن دلخوش بود. چرا که بها دادن به نیروی جوان و مستعد علاوه براینکه آینده این هنر را در کشور تضمین می کند، به جوانان خلاق نیز انگیزه می دهد که در کشور خودشان هنرشان را عرضه کنند.
در حال حاضر کشور ما بیشترین نیروی جوان و کارآمد بالفعل و بالقوه را درعرصه هنرهای تصویری و نمایشی دارد که این خود باعث ایجاد ظرفیت شگرفی شده که در منطقه و حتی در جهان کاملا بی نظیر و منحصر بفرد است. وجود این همه نیروی جوان و نخبه همچنان که ما را به آینده این هنر در کشور امیدوار می کند، مسوولیت مدیران ارشد حوزه هنرهای تصویری را نسبت به خدمت رسانی درست و اصولی نیز سنگین تر و دشوارتر می کند. حمایت از 30 فیلمساز جوان از سوی رییس سازمان سینمایی برای ساخت اثر بعدیشان در کنار حمایت های از قبل طراحی شده از مجاری مراکز سینمای جوان و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و بیناد سینمایی فارابی خبر بسیار خوبی در این وانفسای هجوم اخبار دلگیرکننده است که امیدواریم باز هم به بهانه های گوناگون شاهد تکرار و استمرار این حرکت باشیم...