کد خبر:۱۰۵۶۰۸۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

گنجی: علت تاخیر در پرداخت وام‌های شهریه نیمسال اول / ثبت‌نام وام‌های نیمسال دوم از ۱۵ بهمن آغاز می‌شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از پرداخت بیش از ۹۰ درصد وام‌های دانشجویی نیمسال اول خبر داد.

گنجی: بیش از ۹۰ درصد وام‌های دانشجویی نیمسال اول پرداخت شد / ثبت نام وام‌های نیمسال دوم از ۱۵ بهمن

مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به پرداخت وام های نیمسال اول تحصیلی گفت: دانشجویانی که تا ۱۶ آذرماه برای وام دانشجویی نام نویسی کردند، درصورتی که واجد شرایط بودند همه بدون استثناء وام‌های خود را دریافت کردند، در واقع بیش از ۹۰ درصد وام متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: ۵۵۰ میلیارد تومان وام تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن به دانشجویان در نیم سال اول تحصیلی پرداخت شده است.

گنجی اضافه کرد: در نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، ۸۹ میلیارد تومان وام تحصیلی به ۴۰ هزار و ۷۱۹ نفر و در نیم سال دوم ۹۱ میلیارد تومان به ۴۱ هزار و ۱۲۲ نفر وام تحصیلی پرداخت شد که امسال این رقم افزایش یافت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه برای پرداخت وام‌های دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اختصاص یافت، گفت: در نیم سال اول سال تحصیلی امسال، ۵۵۰ میلیارد تومان وام‌های شهریه، تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری پرداخت شد که از این مبلغ ۲۵۱ میلیارد تومان آن وام تحصیلی به ۶۴ هزار و ۴۱۲ نفر دانشجو متقاضی پرداخت شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان یادآور شد: سازمان برنامه و بودجه هنوز  ۱۰ درصد بودجه صندوق رفاه که قرار بود در آذر ماه پرداخت کند را پرداخت نکرده  به همین دلیل پرداخت وام شهریه تحصیلی را نگه داشتیم تا به محض پرداخت این سازمان به حساب دانشگاه واریز کنیم.

 رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین درمورد نام نویسی برای دریافت وام دانشجویی در نیم سال دوم تحصیلی گفت: سعی ما بر این است که اگر ثبت نام دانشجویان دانشگاه‌ها برای ترم جدید تا ۱۵ بهمن ماه انجام شود، از همان روز نام نویسی درخواست وام را آغاز کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار