کد خبر:۱۰۵۶۹۳۷

اسلام پناه: دستورالعمل کنترل کمیت برای مقابله با کم فروشی تدوین می‌شود

رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه دستورالعمل کنترل کمیت برای مقابله با کم فروشی تدوین می‌شود، گفت: مسئولان استانی بدون هیچ عذر و بهانه‌ای باید در اجرای این طرح در استان مبادرت ورزند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان ملی استاندارد کشور مهدی اسلام پناه در سومین جلسه طرح پایش و نظارت بر کمیت فرآورده بر تدوین دستورالعمل و شیوه نامه کنترل کمیت و مقابله با کم فروشی تاکید کرد.

وی علت حضور خود را در تمامی جلسات پایش و نظارت بر کمیت فرآورده‌ها به جهت اهمیت طرح مقابله با کم فروشی در دوره تحولی سازمان اعلام کرد افزود: مسئولان استانی بدون هیچ عذر و بهانه‌ای باید در اجرای این طرح در استان مبادرت ورزند و گزارش دقیقی از عملکرد هفتگی استان خود را در راستای این طرح ارایه کنند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران بحث کم فروشی را جزو وظایف و از اولویت‌های برنامه این سازمان دانست و از اینکه ترک فعل مدیران قبلی باعث انباشت تکالیف بر زمین مانده شده ابراز تأسف کرد.

وی با بیان اینکه این حجم از کار، توفیقی در مسیر خدمت مدیران جوان و جهادی برای جامعه است، تصریح کرد: اگر گفتمان ما گفتمان حق الناس است، باید برای ادای حقوق مردم سراز پا نشناسیم.

اسلام پناه بیان داشت: با تلاش شبانه روزی و کار جهادی موضوع کم فروشی را در سراسر کشور پایش کرده و این اقدام را در راس برنامه‌های خود قرار دهید تا آمار کم فروشی به حداقل کاهش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار