به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری طی حکمی شقایق حقجوی جوانمرد را که پیش از این ریاست مرکز راهبردی فناوریهای همگرای معاونت علمی را بر عهده داشت را به عنوان «سرپرست مرکز توسعه فناوریهای راهبردی و مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان» منصوب کرد.
در حکم دهقانی خطاب به حقجوی جوانمرد آمده است: عطف به ارتقاء ساختار سازمانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و نظر به مراتب شایستگی و تجارب، به موجب این حکم شما را به عنوان "سرپرست مرکز توسعه فناوریهای راهبردی و مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان" منصوب میکنم. با توجه به اهداف عالی این معاونت و لزوم برنامه ریزی و تحول در ارتقاء اقتصاد دانش بنیان کشور ماموریتهای ویژهای برای جنابعالی در نظر گرفته میشود.
«راهبری ستادهای توسعه فناوری پیشرفته با تمرکز ویژه بر فناوریهای کاربردی نوظهور و اقتدارآفرین»، «معرفی ظرفیتهای جدید فناورانه به زیست بوم نوآوری کشور با همکاری سایر بخشهای معاونت»، «حمایت از شتاب دهنده ها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری با همکاری حداکثری بخش خصوصی و برنامه ریزی برای رشد پویا»، «ایجاد ارتباط موثر ستادهای توسعه فناوری پیشرفته و ستادهای توسعه اقتصاد بخشی برای توسعه فناوری هدفمند با همکاری بخشهای مربوطه»، «حمایت هدفمند از توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی، ساخت و تامین تجهیزات و مواد با شبکه سازی ظرفیتهای کشور در حوزههای علوم پایه و کاربردی» و «تعامل سازنده با بنیاد ملی نخبگان برای پرورش استعدادهای تاثیرگذار در حل مسایل کشور» از جمله این ماموریتها است.
از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات جنابعالی را در پیروی از منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاستهای دولت مردمی خواستارم.
فرصت را غنیمت شمرده و از تلاش و زحمات میثم فرجالهی در طول تصدی این مسئولیت کمال تشکر و قدردانی را دارم و از خداوند متعال برای ایشان سلامتی آرزومندم.
از سوابق اجرایی شقایق حقجوی جوانمرد پزشک و متخصص فیزیولوژی عروق و استاد تمام دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان میتوان به «ریاست مرکز تحقیقات فیزیولوژی کاربردی»، «معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان»، «ریاست بنیاد نخبگان استان اصفهان»، ریاست دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان» و «ریاست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» اشاره کرد.
همچنین حقجوی بیش از ۳۰۰ مقاله پژوهشی، ۶ کتاب علمی و تخصصی و ۱ کتاب راهنمای عملی زندگی دانشجویی را در کارنامه کاری و علمی خود دارد.