کد خبر:۱۰۵۷۳۳۱

رشد ۲۰ درصدی قیمت مواد غذایی در اروپا

کمیسیون اروپا از افزایش ۲۰ درصدی قیمت محصولات غذایی در کشور‌های اروپایی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کمیسیون اروپا به افزایش قیمت محصولات غذایی در سال گذشته اشاره کرد و گفت قیمت غلات و نان حدود ۲۰ درصد و پنیر، شیر و تخم مرغ ۲۷.۸ درصد افزایش یافت.

بر اساس سند کمیسیون اروپا در مورد قیمت مواد غذایی مصرفی، قیمت نان و غلات در دسامبر ۲۰۲۲ نسبت به ماه مشابه سال ۲۰۲۱ حدود ۱۹.۸ درصد، گوشت ۱۷ درصد، شیر، پنیر و تخم مرغ ۲۷.۸ درصد و چربی و روغن. ۳۲.۴ درصد، شکر ۱۵.۷ درصد، میوه ۸.۱ درصد و سبزیجات ۱۵.۰ درصد افزایش یافته است.

قیمت نان و غلات در آذرماه ۱.۲ درصد، گوشت ۰.۷ درصد، شیر، پنیر و تخم مرغ ۱.۷ درصد، چربی و روغن ۱.۱ درصد، شکر ۱ درصد و میوه‌ها ۰.۹ درصد کاهش قیمت داشته است و در مقابل، قیمت سبزیجات ۱.۰ درصد افزایش یافت.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اوایل سال گذشته گفته بود که سیاست ماجراجویانه غیرحرفه‌ای برخی از کشور‌های غربی به ایجاد عدم تعادل در غذای جهانی منجر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار