آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۷۶۷۹

دستاورد‌های کنگره بین‌المللی بانوان تاثیر گذار

در حالی که برخی دولت‌های غربی که مدعی حقوق زنان هستند با فشار‌ها و پول پاشی توانستند ایران را از کمیسیون مقام زن سازمان ملل کنار بگذارند، دولت سیزدهم میزبان اجلاسی مهم در پوشش کنگره بین المللی «زنان تاثیر گذار» بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در حالی که برخی دولت‌های غربی که مدعی حقوق زنان هستند با فشار‌ها و پول پاشی توانستند ایران را از کمیسیون مقام زن سازمان ملل کنار بگذارند، دولت سیزدهم میزبان اجلاسی مهم در پوشش کنگره بین المللی «زنان تاثیر گذار» بود. در قالب این اجلاس ۳۰۰ بانوی خارجی تاثیر گذار در زمینه علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی از ۵ قاره و ۹۶ کشور در جمهوری اسلامی گرد هم آمدند.

در این کنگره میهمانان با حضور در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران از نمایشگاه توانمندی‌های زنان ایرانی بازدید کردند، نمایشگاهی که دستاورد‌های زنان کارآفرین ایرانی در حوزه‌های مختلفی نظیر برق و الکترونیک، تجهیزات پزشکی، فناوری و تکنولوژی، مراکز نوآوری شتاب‌دهی، اجتماعی، فرهنگی و هنری و مشاغل خانگی را برای حضار به نمایش گذاشت.

این کنگره با تلاش و همت دکتر جملیه سادات علم الهدی برگزار شد و هدف آن تعامل افزایی میان زنان ایران و جهان، رساندن صدای ایران به جهانیان و ارائه روایتی فراتر از آنچه استکبار و غرب میخواهند بر زنان تحمیل کنند، ذکر شده است.

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، در خصوص اهداف برپایی این همایش گفت: «اگرچه برای برگشت عضویت در کمیسیون مقام زن نیاز به زمان داریم، اما باید چهره نامناسبی که از زن ایرانی نشان داده شده است را اصلاح کنیم».

از دستاورد‌های کنگره بانوان تاثیر گذار درخواست معاون نخست وزیر ازبکستان مبنی بر روابط دو جانبه با ایران ارائه داد که همسر رئیس جمهور کشورمان از این درخواست استقبال کرد و گفت: «از روابط علمی و فرهنگی دو کشور خرسند می‌شویم. زیرا از این طریق جامعه علمی دو کشور اعم از دانشجویان و اساتید با یکدیگر در تعامل بوده و تجارب خود در زمینه پارک‌های فناوری را به اشتراک می‌گذارند.»

دیگر دستاورد این کنگره پیشنهاد تفاهم نامه‌ای از سوی ایران برای تشکیل انجمن بین‌المللی بانوان تاثیرگذار بود که در اجلاس سران مطرح شد و مقرر شد سند آن به امضای شرکت کنندگان برسد.


در اعلامیه برای تاسیس انجمن بین المللی بانوان تاثیرگذار آمده است: «در این تفاهم نامه بهبود توانمندسازی و ارتقای سطح زندگی زنان و کودکان در سراسر جهان مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد تا بدون تبعیض‌های جنسی، ملی و مذهبی برای مشارکت هم افزای بانوان و انتقال تجربه و حمایت بین فردی، الگوسازی و امید بخشی شود. دراین تفاهم نامه بر جذب سرمایه‌های دولتی، خصوصی و عمومی جهت پیشبرد اهداف انجمن تاکید و مقرر شد تا برای پیگیری، نهایی سازی و تحقق اهداف و پیشنهادات موسسان، دبیرخانه انجمن در تهران تاسیس شود تا با ارتباط گیری و تعامل، اسناد پیشنهادی به تایید و امضای نهایی اعضا برسد.

معاون نخست وزیر ازبکستان نیز در حاشیه این کنگره با همسر رئیس جمهور کشورمان گفتگو کرد. زلیخا محکم آوا ضمن قدردانی از تالش جمهوری اسالمی ایران برای ارتقای کیفیت زندگی زنان مسلمان و برگزاری کنگره بانوان تأثیرگذار گفت: «مقام زن در تمام دنیا دارای اهمیت زیادی است که باید به آن توجه ویژه شود. در نمایشگاه امروز شاهد بودم که زنان ایرانی تا چه اندازه در زمینه علمی و فرهنگی رشد کردهاند.»

سمیه رفیعی عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی به بازتاب برگزاری این کنگره اشاره کرد و در این باره گفت: «یکی از بازخورد‌هایی که دریافت کردیم این بود که نمایندگان پارلمان ونزوئلا از آنچه در ایران دیده بودند بسیار متعجب شدند و گفتند آنچه در دنیا تبلیغ می‌شود و فضایی که علیه ایران ساخته شده واقعی نیست و فاصله زیادی با شرایط زنان در ایران دارد.»

کنگره بین المللی بانوان تأثیر گذار بهترین فرصت برای مطرح شدن زنان تأثیر گذار ایران و دیگر کشورهاست و موقعیتی فراهم می‌شود تا شناختی شفاف و بدون دخالت رسانه‌ها بیگانه از زنان ایرانی برای جهانیان به عمل آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار