کد خبر:۱۰۵۸۰۵۸
با حکم وزیر علوم؛

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان رایزن علمی ایران به چین می‌رود

عضو هیئت علمی جوان دانشگاه صنعتی اصفهان با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری، برای مدت ۲ سال به عنوان رایزن علمی ایران به کشور چین می‌رود.

 

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اسماعیل مهریار، عضو هیئت علمی جوان دانشگاه صنعتی اصفهان با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری، برای مدت ۲ سال به عنوان رایزن علمی ایران به کشور چین می‌رود.


توسعه همکاری‌های علمی بین المللی بین دانشگاه‌های ایران و کشور‌های حوزه سرپرستی در زمینه تبادل متخصص و تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و همچنین توسعه بورسیه‌های دانشجویی بخشی از ماموریت‌های دکتر اسماعیل مهریار رایزن علمی ایران است.

مهریار، استادیار دانشکده گروه بیوسیستم دانشکده مهندسی کشاورزی با این ابلاغ، سرپرستی تمامی دانشجویان ایرانی کشور‌های چین، کره جنوبی و ژاپن را برعهده خواهد داشت و به عنوان رایزن علمی در کشور چین مستقر خواهد شد تا در امور کنسولی و مسائل تحصیلی و دانشگاهی آن‌ها تسهیل شود.

در شرح وظایف ابلاغی وزیر علوم به وی به توسعه همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه‌های ایران و کشور‌های حوزه سرپرستی در زمینه تبادل متخصص و تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، سرمایه گذاری مشترک در راه اندزی آزمایشگاه‌ها و تعریف نظام رتبه بندی و ارزیابی مدارک تحصیلی تأکید شده است.

در بخشی از این حکم آمده است: «از شما انتظار می‌رود علاوه بر انجام وظایف مصرح در قانون اعزام مصوب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و رعایت کامل آئین نامه شرح وظایف رایزنان علمی، امور مربوط به ارتباطات علمی و فناوری کشور‌های محل مأموریت را به عنوان رایزن علمی در آن کشور‌ها اجرا کنید. همچنین بر شناسایی دقیق استعداد‌ها و امکانات علمی موجود در آن کشورها، ایجاد زمینه بهره برداری از آن‌ها و برقراری ارتباطات و همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی میهن اسلامی و به ویژه جذب دانشجویان و فناوران، با هماهنگی سازمان امور دانشجویان، مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در آن کشور‌ها در چهارچوب سیاست‌های دولت تأکید می‌نمائیم.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار