به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ فاطمه محمد بیگی، پیرامون کاهش سی و هفت درصدی بودجهی قانون جوانی جمعیت گفت: قطعا بودجه کسر شده در جای دیگر خرج میشود. برای سازمان برنامه و دولت از این بابت متاسفم که ابر چالش جمعیت که مشکل همهی ایرانیها، خانوادهها و عزیزان ماست نمیبینند. همچنین تورم چهل و سه درصد را هم لحاظ نکرده اند.
او ادامه داد: خالص بودجه سال ۱۴۰۱ که ۱۲ هزارتا بوده را به هفت هزار و ۵۰۰ کاهش داده اند. این یعنی مخالفت علنی با قانون و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری.
وی افزود: اگر قرار بر این است که سازمان برنامه به این صورت عمل کند پس چرا اسمش سازمان برنامه و بودجه است؟ بر اساس کدام برنامه و سیاست کلی و بر اساس کدام قانون بودجه را به این شکل تقلیل داده است؟ اگر این تقلیل را با تورم حساب کنیم، بالای ۷۰ درصد است.
فاطمه محمد بیگی پیرامون اقداماتش به عنوان مسئول گفت: ما تا الان دو جلسه برگزار کرده ایم. الان هم در جلسهی بررسی بودجه در کمیسیون بهداشت موضوع را مورد توجه قرار خواهیم داد. همان هفت هزار و ۵۰۰ تایی هم که گذاشتند را به حوزه سلامت ندادند.
وی در ادامه گفت: آنها قطعا از مشکلات بودجهای صحبت میکنند، اما جمعیت، ثروت مولد کشور و ثروت اصلی کشور است. بدون جمعیت برای چه کسی و چه چیزی برنامه ریزی میکنند؟
محمد بیگی گفت: من احساس میکنم در حوزهی تصمیمگیری و تصمیمسازی سازمان برنامه و بودجه و دولت درک کاملی از وضعیتی که داخلش قرار داریم وجود ندارد. از دولت هم گلهمندم که چرا اجازه میدن که به این شکل برنامهریزی انجام شود.
نایب رئیس کمیسیون جوانی و جمعیت در راستای احتمال تغییر این تصمیم گفت: هم ستاد ملی جمعیت و هم ساختارهای دیگر دولت باید محکم پای این موضوع بایستند. قطعا من اقدام میکنم و نامه به سران کشور خواهم زد.