به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا صارمی معاون شهردار تهران در آغاز عملیات اجرایی ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی در تهران گفت: سال گذشته که علیرضا زاکانی شهردار تهران بحث مداخله تعریف شده در بخش مسکن را بر عهده گرفت و مدیریت آن را آغاز کرد، اتفاقات مهمی شکل گرفت.
وی با بیان اینکه در شهر تهران اگر نرخ استهلاک ساختمانها را ۲ درصد بگیریم و با توجه به وجود یک میلیون پارسل در شهر تهران، عمر ساختمانها را نیز ۵۰ سال در نظر بگیریم باید سالانه ۲۰ هزار پروانه ساختمانی صادر شود، گفت: این در حالی است که در سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ تعداد صدور پروانههای ساختمانی به ۵۰۰۰ پروانه رسیده بود.
معاون شهردار تهران ادامه داد: این موضوع نشان میدهد راهبرد شهردار تهران در مداخله بخش مسکن یک ضرورت بوده و این مداخله باعث شده شهرداری تا سقف ۸۰ هزار واحد مسکونی را در بخشهای مختلف مدیریت کند.
صارمی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران مداخله مستقیم در امر مسکن ندارد، گفت: بعد از فرآیند چندین ساله کاهش صدور پروانه تعداد پروانههای ساختمانی در تهران نسبت به سال گذشته افزایش ۱۵۰۰ تایی داشته و پیش بینی میشود تا پایان سال به حدود ۸۰۰۰ پروانه برسد.
معاون شهردار گفت: بی تردید ساخت و سازهایی که مدیریت میکنیم تمام استانداردهای لازم در آنها رعایت میشود.
همچنین در ادامه این مراسم قدرت الله محمدی مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: با عنایت به دستور ویژهای که شهردار تهران به بنده داده بودند از ابتدای انجام وظیفه در سازمان آتش نشانی به صورت ویژه مشکلات انباشته ۱۰ سال گذشته در حوزه معیشت پرسنل در دستور کار قرار گرفت.
به گفته محمدی، ۱۸ مشکل موجود برای پرسنل احصا شد که شاکله اصلی حل این مشکلات موضوع مسکن بود که در صورت حل آن سایر مشکلات نیز مرتفع میشد.
وی ادامه داد: از ۵۳۰۰ نفر پرسنل آتش نشانی ۴۰۰۰ نفر فاقد مسکن داریم که اغلب در حاشیه شهر تهران اجارهنشین هستند و بیش از یک سوم حقوق دریافتی آنها هزینه اجاره مسکن آنها میشود.
محمدی ادامه داد: کارگروه قرارگاه مسکن در سازمان آتش نشانی تشکیل و تامین ۴۰۰۰ واحد مسکونی پرسنل هدف گذاری شد. تعاونیهای مسکن اغلب در تامین مسکن ناکام بودند لذا فرمولی که بتواند زودتر مسکنها را تحویل پرسنل دهد مشارکت بخش خصوصی بود که قرار شد موضوع مسکن آتشنشانان در این باره حل و فصل کنیم و ظرف مدت ۱۸ ماه مسکن به پرسنل تحویل داده شود.