کد خبر:۱۰۵۹۷۵
وزير بهداشت:
1400 پزشک متخصص امسال به مناطق مختلف کشور اعزام شده اند
مرضیه وحید دستجردی گفت: حدود 1400 متخصص امسال به مناطق مختلف کشور به ویژه مناطق محروم اعزام شده اند و تقریبا تمام بیمارستان های 64 تختخوابی و بالاتر دارای پزشک متخصص هستند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره برنامه های وزارت بهداشت برای تامین نیروی متخصص در مناطق محروم کشور اظهار داشت: تمام متخصصان به مناطق مختلف کشور اعزام شده اند و به هیچ کسی اجازه نداده ایم که در غیر از مناطق محروم کار کند.
وی افزود: حدود 1400 متخصص امسال به کلیه مناطق به ویژه مناطق محروم اعزام شده اند، تقریبا تمام بیمارستان های 64 تخت خوابی و بالاتر دارای پزشک متخصص هستند، علاوه بر اینها تعداد مراکزی که متخصص تربیت می کنند را افزایش داده ایم.
مرضیه وحید دستجردی تصریح کرد: به بسیاری از دانشگاه ها اجازه داده ایم تا در رشته هایی که پیش از این نداشته اند، متخصص تربیت کنند و سعی کردیم در این زمینه بومی گرایی کنیم تا بتوانیم افزایش ظرفیتی داشته باشیم.
وزیر بهداشت افزود: همچنین برای کسانی که متقاضی دستیاری و بومی هستند، ظرفیت دستیاری را افزایش داده ایم به طوری که سال 87 تعداد کسانی که در آزمون دستیاری پذیرفته شده بودند، 1900 نفر بود و در سال 88 در آزمونی که برگزار شد، 2400 نفر را پذیرفتیم.
یعنی تعداد 500 نفر افزایش داشتیم که حدود 27 درصد افزایش را نشان می دهد.
وی گفت : امسال یک افزایش منطقی ورودی دستیاران را خواهیم داشت. بسیاری از مراکز ما آماده تربیت دستیاران هستند، به آنها مجوز داده ایم تا در تربیت پزشک متخصص اقدام کنند.
دستجردی افزود: باید مشکل مناطق محروم در این زمینه حل شود. سعی کردیم در مناطق محروم دانشگاه ها و دانشکده ها را تقویت کنیم تا کسانی را تربیت می کنند که از منطقه خودشان باشد و به این ترتیب بتوانیم ماندگاری پزشکان را افزایش دهیم.
وزیر بهداشت به مصوبه مجلس برای تربیت و اعزام پزشک متخصص به مناطق محروم اشاره کرد و گفت: مجلس هم مصوبه ای در این زمینه داشت.
اعتباری برای افزایش ماندگاری پزشکان متخصص مناطق محروم به تصویب رساند اما هر چند که این اعتبار محقق نشد، ولی با کمک معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور مبلغی برای این بخش در نظر گرفته شد که اگر این به دست ما برسد، برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم صرف خواهیم کرد و حتما منجر به این می شود که ما تعداد بیشتری نیروی متخصص در مناطق محروم داشته باشیم./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰