کد خبر:۱۰۶۰۸۴۲

واکنش آمریکا به سفر رئیس جمهور ایران به پکن

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری خود با اشاره به سفر رئیس جمهور ایران به چین گفت: «من این را به آن دو کشور واگذار می‌کنم تا هدف از دیدارشان را مشخص کنند.»

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز گذشته در کنفرانس خبری خود در خصوص هدف سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران به پکن گفت: «من این را به آن دو کشور واگذار می‌کنم تا هدف از دیدارشان را مشخص کنند. من فقط به یک نکته گسترده‌تر اشاره می‌کنم، زمانی نه چندان دور ایالات متحده تلاشی برای تعامل با جمهوری خلق چین در مورد برنامه هسته‌ای ایران انجام داد، دقیقاً به این دلیل که ما آن را چالشی برای هر دو کشور می‌دانیم.»

وی ادامه داد: «چالش‌های دیگری برای نظام بین‌الملل وجود دارد که ایران به وجود می‌آورد و جمهوری خلق چین را نیز درگیر می‌کند. همانطور که چالش‌هایی برای نظام بین‌المللی وجود دارد که جمهوری خلق چین درگیر آن می‌شود و ما را به شدت نگران می‌کند.»

پرایس مدعی شد: «هر کشوری باید ماهیت روابط خود با چین را تعیین کند، اما وقتی صحبت از ایران به میان می‌آید، ما فکر می‌کنیم مهم است که بقیه جهان باید کاملاً این مسئله را روشن کنند. پیشرفت‌های هسته‌ای ایران، تلاش‌های این کشور برای صدور تروریسم و نفوذ در سراسر منطقه و احتمالاً فراتر از آن، چیزی نیست که هیچ کشوری تحمل کند و مطمئناً از چنین چیزی حمایت نخواهند کرد.»

پرایس همچنین درباره سفر هیئت آمریکایی به ریاض گفت: «این هیئت، که راب مالی در راس آن قرار دارد، با نمایندگانی از دولت‌های کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و دبیرخانه دیدار خواهد کرد تا در مورد اولویت‌های مشترک ما گفتگو کند. در اینجا سه کارگروه وجود دارد. یکی بر روی دفاع یکپارچه هوایی و موشکی و امنیت دریایی تمرکز دارد. کارگروهی وجود دارد که بر ایران و چالش‌هایی که این کشور ایجاد می‌کند متمرکز است و سومین کارگروه که بر ضد تروریسم تمرکز خواهد کرد.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بخش دیگر از کنفرانس خبری خود در خصوص روابط ایران و روسیه گفت: «ما در حال انجام اقدامات لازم برای مقابله با این روابط و مقابله با انتقال فناوری هستیم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار