آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۰۰۰
محمد الحلبوسی اعلام کرد؛

تشکیل یک هیئت از اتحادیه بین‌المجالس عربی برای سفر به سوریه

محمد الحلبوسی رئیس اتحادیه بین‌المجالس عربی امروز (شنبه) از تشکیل هیئتی از اتحادیه برای سفر به سوریه خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق و رئیس اتحادیه بین‌المجالس عربی امروز شنبه در بیانیه پایانی کنفرانس اتحادیه پارلمان‌های عربی در بغداد اعلام کرد که «یک هیئت از اتحادیه برای سفر به سوریه تشکیل شده است».

الحلبوسی در ادامه با بیان اینکه «چالش‌های منطقه عربی پیچیده‌تر می‌شود»، خاطرنشان کرد: «ما خواستار افزایش همکاری‌ها و هماهنگی‌های منطقه‌ای برای پایان دادن به بلای تروریسم هستیم».

رئیس اتحادیه بین‌المجالس عربی همچنین بر «اهمیت تقویت پایه‌های اقدام مشترک عربی و ادامه گفتگو بین برادران عرب تأکید کرد».

وی افزود: «اتحادیه پارلمانی عرب جنایت سوزاندن قرآن در سوئد را محکوم می‌کند و از افزودن یک بند فوق العاده در نشست اتحادیه بین المجالس در محکومیت اهانت به ادیان حمایت می‌کند».

الحلبوسی در آغاز کنفرانس امروز اتحادیه پارلمان‌های عربی در بغداد از کشور‌های عربی خواسته بود تا برای بازگشت سوریه به جایگاه خود در میان این کشورها، تصمیماتی را اتخاذ کنند.

سی و چهارمین دوره کنفرانس اتحادیه پارلمانی کشور‌های عربی در بغداد بعد از ظهر امروز با حضور روسای پارلمان کشور‌های عربی آغاز به کار کرد.

رئیس پارلمان عراق پیشتر نیز خواستار همراهی کشور‌های عربی برای بازگشت سوریه به محیط عربی خود شده بود.

اتحادیه عرب در نوامبر ۲۰۱۱ پس از ایجاد حنگ داخلی در سوریه توسط تروریست‌ها که با حمایت رژیم صهیونیستی و غرب انجام شد، تصمیم گرفت عضویت سوریه در این اتحادیه را تعلیق کند.

اتحادیه کشور‌های عرب یک سازمان بین‌المللی منطقه‌ای شامل ۲۲ کشور عمدتا عربیِ جنوب غرب آسیا (۱۲ کشور) و شمال آفریقا (۱۰ کشور) است که در ۲۲ مارس ۱۹۴۵ با ۶ عضو موسس مصر، عربستان، عراق، سوریه، لبنان و «فرا اردن» (اردن کنونی) بنیان نهاده شد و یمن نیز چند روز بعد در ۵ مه ۱۹۴۵ به آن پیوست. این اتحادیه ۲۲ عضو اصلی و چهار عضو ناظر دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار