آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۲۱۱
معاون وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد

پیگیری معافیت ۲ ماهه از خدمت سربازی دانش‌آموزانی که درس آمادگی دفاعی را می‌گذرانند

محمدمهدی کاظمی با بیان اینکه پیگیر معافیت دوماهه خدمت سربازی دانش آموزانی که درس آمادگی دفاعی را با موفقیت گذرانده‌اند هستیم گفت: محتوای درس آمادگی دفاعی نیازمند به روز رسانی و اصلاح است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی کاظمی در نخستین همایش ملی تجلیل از دبیران منتخب درس آمادگی دفاعی کشور که در مرکز آموزشی رفاهی منطقه ۷ تهران برگزار شد، با بیان اینکه دانش آموزان امروز ما آینده سازان فردای انقلاب اسلامی هستند گفت: آن‌ها قرار است اداره این کشور را در بخش‌های مختلف برعهده داشته باشند. آن‌ها باید امروز چه چیزی را برای مسئولیت پذیری در آینده فرابگیرند؟.

وی افزود: این دانش آموزان باید بدانند قرار است چه مسئولیتی به آن‌ها سپرده شود و این مسئولیت ماحصل چه تلاش‌هایی است. دانش آموز ما باید وضعیت امروز را درک کند. این آگاهی در نظام تعلیم و تربیت کشور محقق خواهدشد. از این منظر ضرورت و اهمیت جهاد تبیین که رهبری طی سال‌های اخیر در قالب بیانیه گام دوم به آن اشاره کردند روشن می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اینکه دانش آموز بداند کشور با چه مخاطراتی رو به رو بوده و چه افتخاراتی را کسب کرده و علی رغم همه دشمنی‌ها روی پای خود ایستاده، مهم است. این پیشرفت به همت نوجوانان و جوانان اوایل انقلاب حاصل شده و در آینده به دست نوجوان امروز که اکنون در حال تحصیل اند رقم می‌خورد.

کاظمی بر اهمیت الگوسازی برای نسل نوجوان امروز تاکید کرد و گفت: الگو‌های بسیاری داشته و داریم، چه در عرصه دفاع مقدس که شهید فهمیده یکی از آنهاست و چه در عرصه علم و پیشرفت که شهید تهرانی مقدم را داریم. این‌ها باید معرفی شوند.

وی ادامه داد: اگر روایت اول درست بیان نشود ممکن است ذهن دانش آموزان با اطلاعات غلط مسموم شود. کار تبیینی در اصلاح روایت اولِ غلط، کار مشکلی خواهد بود. درس آمادگی دفاعی از مصادیق جهاد تبیین است. مهارت‌های مختلف را به دانش آموزان در قالب این درس منتقل می‌کنیم و این آموزش‌ها زمانی اثربخش خواهد بود که منجر به تغییر در نگرش‌ها و رفتار‌ها شود. ما مهارت‌های مختلفی را آموزش می‌دهیم و کسب این مهارت و مبدل شدن‌شان به رفتار یک امر ضروری است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از سوی دیگر یکی از مسائل مهم در نظام تعلیم و تربیت، «خانواده» است. نظام تعلیم و تربیت ارتباط مستقیم با خانواده دارد. یکی از دروس اساسی و مهم که می‌تواند جنبه ارتباط بیشتر بین دانش آموزان و خانواده را برقرار و جهاد تبیین را پیش ببرد همین درس آمادگی دفاعی است. این درس اهمیت بالایی برای ما دارد.

کاظمی ادامه داد: رویکرد و ماهیت این درس ماهیت عملی است. کار عملی رویکرد تربیتی دارد و ارائه باکیفیت این درس با استفاده از فناوری‌های آموزشی و ابزار‌های فناوری اطلاعات مهم است. سعی ما براین است که الگو‌های مناسب‌تر و باکیفیت‌تر را ارائه کنیم.

وی با اشاره به اینکه محتوای درس آمادگی دفاعی نیازمند به روز رسانی و اصلاح است اظهار کرد: رویکرد این درس، تعلیم و تربیت چندساحتی است. ساحت‌های تربیتی به هم پیوسته‌اند. برای تدریس درس آمادگی دفاعی شرکای مختلفی داریم که نیرو‌های مسلح، سپاه و بسیج هستند و جادارد از پشتیبانی آن‌ها در تامین نیروی انسانی متخصص و توان افزایی مربیان و معلمان این درس قدردانی کنم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: نیرو‌های جوان و باانگیزه‌ای در این نهاد‌ها هستند که می‌توانند در آموزش باکیفیت‌تر این درس کمک مضاعفی داشته باشند، این درخواست را داریم که مورد ذیل را به عنوان یکی از موضوعات قابل پیگیری مدنظر داشته باشند، همچنین برخی موارد دیگر از جمله معافیت دوماهه خدمت سربازی دانش آموزانی که این درس را با موفقیت گذرانده‌اند دنبال می‌شود تا دانش آموزان ما بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار